2821
2789

اول خودم میگم،خانم پسرخالم، ی زن مطلقه با داشتن دو بچه، نداشتن تحصیلات و قیافه و خانواده با پسر خالم مهندس عمران، خوشتیپ و جذاب، تحصیل کرده و خانواده دار ازدواج کرده و الان خارج کشور زندگی میکنن 

جاری بزرگم..۱۲تابچه بودن..وضع مالی شون افتضاح..قبافه اش هم متوسط به پایین..تحصیلات پنجم ابتدایی..تحقیرش نمیکنما خدای نکرده..توصیف کردم..برادرشوهرم رئیس بانک..خوشتیپ.اخلاق عالییییی..وضع مالی عالی

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ببخشید به نظرتون خانم مطلقه بادوتابچه نداشتن تحصیلات و قیافه خیلی مورد طفلکی و بدبختیه؟! وبعداز این ...

فقط شرایط شون رو گفتم که از هیچ نظر بهم نمیخوردن، خانمش از خودش چندسالی هم بزرگتر 

شانس در زندگی یا همان بخت و اقبال چیزی است که باعث می‌شود اتفاقی مطلوب یا نامطلوب خارج از اراده انسان پیش بیاید. اما آیا شانس واقعا وجود دارد؟ یا صرفاً عاملی برای سرپوش گذاشتن بر ضعف‌ها و شکست‌هاست

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 14 ساعت پیش
2791
2779
2792