2777
2789
عنوان

وام خانگی

| مشاهده متن کامل بحث + 9378 بازدید | 20 پست
۴۰ ماه زیاده علاوه بر این خمس میخوره به پولتون که جمع میشه.یه ساله کنید خمس نخوره. ببخشید من چند وق ...

خمس نمیخوره اینا ،چون جمع نمیکنن که، هر ماه انگاری پول میزارن رو هم قرض میدن به یکی،بعدشم اگه این بنده خدا پولو از شوهرش بگیره هدیه حساب میشه و حتی اگرم چندین سال بگذاره یه گوشه دست نزنه بهش خمس نداره

کلی دستم درد میگره تایپ میکنم،یه ری اکشن نشون بده.....والا  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعدش هم میشه ده تومن،اگه شانست تو قرعه کشی خوبه ،آدمی هم هستی که خودت توانای پول جمع کردن نداری و خرج میکنی خوبه چرا بد باشه،اگه وسطاش دربیاد بگذارب بانک تقریبا بابت ده تومن دویست ماهی میده که خودش مقداری از قسطشومیده ،و مجددا میتونی بنویسی یکی دیگه

کلی دستم درد میگره تایپ میکنم،یه ری اکشن نشون بده.....والا  

سلام بچه ها من وام خونگی دارم ماهی یه تومن هست داریم تعداد جمع میکنیم بشه ۱۰۰ نفر ینی 1۰۰ میلیون تومن تایمش زیاد میشه ولی ارزش داره باهلش میتونی زندگیتو از این رو ب اون رو کنی واسه قسطشم نگران نباشید من کسب درامد اینترنتی هم اموزش میدم با این کار راحت میتونید ماهی ۱ میلیون تومنو پرداخت کنید اینم بگم ک ضمانت کامل داره.

با اموزشام میتونید بعد از ۱۰ الی ۱۵ روز از ۱۰۰ تومن ب بالا درامد داشته باشین البته بستگی ب خودتونم داره ک چید برا کارتون تایم بزارین هرجی بیشتر خب بهتر.اگه خواستین بیشتر بدونید بهم پیام بدین اینم آیدیم: admiin1090 چهار رقم اخر رو ب لاتین وارد کنید 

من خوش شانسم فکرشو بکن 2 تا نوشتم تو 38 نفر دومی و چهارمی در اومدم دوتاشو 😍خیلی خوبه 

گشتم و گشتم و گشتم اول یکی بودم و تنها الان دو تا شدیم و برگشتیم به سر نقطه باز 😔خدایا حالا که دو نفریم 😍برای هم نگهدار ما رو قدرتمون رو زیاد کن تا از پس همه چیز بر بیایم👩‍👧🌹