2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن تو این شرایط اصلا ارزش نداره ۴۰ ماه زیاده..معلوم‌نیست کی اسمتون در بیاد اینطوری پولتون بی ارزش میشه تو این اوضاع بازار 

علی بن الحسین(ع) اَشبَه الناس خَلقاً و خُلقاً و منطقاً برسول الله   صلی الله علیک‌یا اباعبدالله

نه وام خانگی نهایتا یه سال باس طول بکشه در ضمن من پارسال بهمن وامم در اومد در حد دوتا تمام سکه بود که کلی سود کردم ولی خواهرم هنوز ماه دیکه نوبتش که یه نیم سکه الان میتونه بگیره

عاشقی جرم قشنگیست به انکارش مکوش
آره عزیزم اما بیست ماه هم زیاده 

بهتر از ۴۰ ماه

ولی میدونی  ۲سال نشده  در میاد

در کل  ک  گرونی خبر نداریم  از این بدتر شاید شد

ولی ب عنوان پسنداز عالیه

اکثرا ماها  با این قرعه کشی ها پیشرف مالی کردیم

الان دیگه

۱تومن

۳۰ تومن میزاریم

۳۰ماهه

نه عزیزم چون پولی که الان مینویسن همین الان ارزش نه چند ساعت دیگه بماند که برای شما ۴۰ ماه هم طول میکشه آره ادم خودش بنویسه اولشو برداره 

یا نهایت ۱۰ طول بکشه زیاد نه من دوسال ماهی ۳۰۰ میدم برای ۱۴ ملیون اون موقع میشد یه عالمه طلا خرید هنوز درنیومده  ولی همین الان سه تا النگو نمیدن 

برای رسیدن به موفقیت هام یه صلوات بفرسین ممنون 

در کل که این صندوقای خانوادگی خیلی رایجه 

اگه بتونید ماه ها رو کم کنید بهتره 40 ماه واقعا خسته کننده س

بعد اینکه میتونید هرماه علاوه بر سپرده اصلی مبلغ ثابتی رو بدید (مثلا ده هزارتومان) که به عنوان جبران زمان انتظار مخصوصا برای چندنفر اخر ؛ به نسبت از بیشترین به کمترین بین اخرین نفر تا دومین نفر تقسیم بشه

حقوقمون بد نیست اما خب مخارجمون بالاس  اما مثلا بیوفتم چهل ماه بعد اصلا پولم ارزش داره

یعنی سه سال و ۴ماه دیگه ۱۰میلیون 

نمیدونم 

شاید آخر نیوفتادی 

همیشه بهترین حالتو درنظر بگیر تا همون برات پیش بیاد

سلام دوستای گلم ..لطفا به پیج و کانالم سربزنید.تمام اجناس باکیفیت و با تخفیف هستن ..ممنونمposhak_vira_khorramabad لینک کانالم تو تلگرام