2777
2789
عنوان

نگران شدم

122 بازدید | 11 پست

بچه خواهرشوهرم ۴ سالشه نه حرف میزنه نه راه میره پدر و مادرش دختردایی پسرعمه هستن خواهرشوهرم سه ماهگی تصادف کرده و پلاتین گذاشته تو پاش و نمیتونسته راه بره با آمبولانس بردنش زایمان کرده حالا این بچه کاردرمانی هم میبرش علاقه شدیدی به خوردن داره راستش یه خانمی تاپیک زده بود برای بچه خوواهرش که اوتیسم داشت و میگفتن ارثیه منم ترسیدم برای بچه خودم از طرفی هم دلم برای این بچه میسوزه به نظرتون مشکلش چیه روم نمیشه در موردش با شوهرم و خواهرشوهرم اینا حرف بزنم هنوزم پوشکش میکنن

پسرم همه دنیام 😘💋💕

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اتفاقا با شوهرت باید راجبش صحبت کنی ولی خواهرشوهرت متوجه نشه ک ناراحت بشه و اگه خیلی نگرانی ی مشاوره ژنتیک کمکت میکنه

دختر نازم غافلگیرمون کرد و بیست روز جلوتر تشریف فرما شد☺️
چجوری بگم ناراحت نشه

نمیدونم شما روحیاتسو بهتر میشناسی

مثلا با دلیوزی بگو ک خیلی نگران اون بچه هستی و بنده خدا خواهرشوهرت اذیت میشه و هزینه هاشم زیاده بعد ازش بپرس مشکلش دقیقا چیه

بعدها ک تصمیم ب بارداری گرفتی ب همسرت پیشنهاد بده با ی مشاور ژنتیک صحبت کنید

نمیدونم شما روحیاتسو بهتر میشناسی مثلا با دلیوزی بگو ک خیلی نگران اون بچه هستی و بنده خدا خواهرشوهر ...

پرسیدم میگن مشکلی نداره فقط کنده تو همه چی

با اجازت دو ساله اقدامم نمیشه شوهرم اسپرمش ضعیفه خودمم تنبلی دارم

پسرم همه دنیام 😘💋💕
پرسیدم میگن مشکلی نداره فقط کنده تو همه چی با اجازت دو ساله اقدامم نمیشه شوهرم اسپرمش ضعیفه خودمم ت ...

خب این موضوعو ب دکترت بگو ببین چی میگه

ولی نگران نباش سماها ک فامیل نیستین

انشاالله خدا بزودی ی نینی ناز میده بهت

خب این موضوعو ب دکترت بگو ببین چی میگه ولی نگران نباش سماها ک فامیل نیستین انشاالله خدا بزودی ی نی ...

مرسی عزیزم راستش بخاطر مشکلات مالی فعلا بیخیال دکتر و دوا درمون شدیم نه خداروشکر ۷ پشت غریبه ایم

پسرم همه دنیام 😘💋💕
مرسی عزیزم راستش بخاطر مشکلات مالی فعلا بیخیال دکتر و دوا درمون شدیم نه خداروشکر ۷ پشت غریبه ایم

انشاالله مشکلاتتونم حل میشه عزیزم