2777
2789
اخه هیچ توصیه خاصی هم نکرد...گفتم خم و راست شم و پله برم و زعفرون بخورم همشو گفت انجام بده به اندازه ...

خودت باید ازخودت مراقب کنی اون نمیگه ولی خودت ک میری پیشش بگو .دکترمن توسه ماه اول گفت فشاربه شکمت نیار وچیزسنگین بلند نکن همین 

بعدک دکترمو عوض کردم اون علاوه براینا گفت جیگرنخور موقع خواب به شکم نخواب 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم دیر نمیشه بزار ۸هفته تموم برو حداق یه ماه دیگه یعنی ۵۶ روز از اولین روز اخرین پریودت شد انش ...

یعنی تا اون تاریخ دکترم نرم؟؟؟ی دفعه با جواب سونو برم‌پیش دکتر؟؟؟

خودت باید ازخودت مراقب کنی اون نمیگه ولی خودت ک میری پیشش بگو .دکترمن توسه ماه اول گفت فشاربه شکمت ن ...

واییی من عادت دارم یا به پشت میخوابم یا شکم...

شما از لوازم ارایش استفاده میکنی تو دوران بارداری؟؟؟

الان دقیقا چه مراقبتایی انجام میدی؟؟؟دیگه پیش دکتر نرفتی؟؟؟

مراقبت خاصی که فکر کنی ندارم .فقط گفتم زیر دلم درد میگیره گاهی گفت اگه با استراحت خوب نشد و شدید برو سونو گرافیتو بکن .قرص یدفولیکم میخورم

واییی من عادت دارم یا به پشت میخوابم یا شکم... شما از لوازم ارایش استفاده میکنی تو دوران بارداری؟؟؟

به پشت تا ۳ماهگی مشکلی نداره ولی عادت کن به پهلوی راست وچپ بخوتبی بعدا برات سخت نشه ولی به شکم اصلااا نخواب.

درمورده ارایشم همیشه نه تواین سه ماه ۷بارارایش کردم خخخخ اونم جاهای مهم میرم وگرنه ارایش توبارداری خوب نیست قبل بارداری کلا ارایش میکردم و لاک ...الان دیگ نه

مراقبت خاصی که فکر کنی ندارم .فقط گفتم زیر دلم درد میگیره گاهی گفت اگه با استراحت خوب نشد و شدید برو ...

منم کمر دردم و زیر دلم یدفعه تیر میکشه...مخصوصا وقتی یهو تغییر وضعیت میدم

منم کمر دردم و زیر دلم یدفعه تیر میکشه...مخصوصا وقتی یهو تغییر وضعیت میدم

دقیقا من همینم یه تیر خیلی تند وتیز .ولی در حد یه ثانیه س.انشالله میری دکتر وقلب نینی تشکیل میشه از این نگرونی درمیای

به پشت تا ۳ماهگی مشکلی نداره ولی عادت کن به پهلوی راست وچپ بخوتبی بعدا برات سخت نشه ولی به شکم اصلاا ...

خدا خیرت بده اینقدر سوال دارم که دارم دیوونه میشم...

عدس واسه بارداری ضرر داره؟؟؟

خدا خیرت بده اینقدر سوال دارم که دارم دیوونه میشم... عدس واسه بارداری ضرر داره؟؟؟

نه گلم حبوبات اتفاقا توبارداری خوبه ولی خیلی خوردنشم باعث نفخ معده میشه خودت اذیت میشی درحده اعتدال مصرف کن 

ولی جیگر وهویج ومغزکله پاچه لبنیات محلی مصرف نکن فقطاستوریزه

دقیقا من همینم یه تیر خیلی تند وتیز .ولی در حد یه ثانیه س.انشالله میری دکتر وقلب نینی تشکیل میشه از ...

انشالله...اصلا رفتم دکتر خورد تو ذوقم...گفت به هیچ کس نگو تا بری سونو صدای قلبش بشنوی شاید از این بارداری الکیا باشه...گفت احتمال سقط تو دو ماه اول خیلی زیاده

نه گلم حبوبات اتفاقا توبارداری خوبه ولی خیلی خوردنشم باعث نفخ معده میشه خودت اذیت میشی درحده اعتدال ...

ممنون گلم... اخ جون پس الان عدسی میخورم...

کارم شده نشستن رو تخت و قران خوندن...