سلام گل گلیا....اصفهانیا اگه کسی دکتر حاذق تو امر درمان سقط مکرر میشناسه بهم معرفی کنه اگه کسی رو میشناسید که با تعداد سقط مکرر جواب گرفته ویا خدایی نکرده خودتون سابقه داشتین بیاین به من کمک کنید لطفا پیلیز
خدایا کمک کن زیباترین سنفونی زندگیم رو بشنوم (قلب بچه ام رو میگن)
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
بله گلم تهران. نگران نباش منم تحت نظر شرکت بودم و دکتر معمار زاده باردارسدم الان گل پسرم کنارم خابه.
عزیزم مشکل شما چی بود ؟
خدایا.... دریافته ام کسی که می گوید " برایم دعا کن ...".. از روی عادت نمی گوید....! کم آورده است.... دخل و خرجش دیگر باهم نمی خواند... صبرش تمام شده است .... ولی دردهایش هنوز باقی مانده است....!!! مهربانم..!!کاش می دانستی چقدر دردناک است ،شنیدن جمله : "برایم دعا کن..." خدایا کمکش کن .. هنوز هم به معجزه کرامتت ایمان دارد.... یارب! هنگامی که ثروتم دادی، خوشبختی ام رانگیر. هنگامی که توانایی ام دادی، عقلم را نگیر. هنگامی که مقامم دادی، تواضعم رانگیر. انگاه که تواضعم دادی ، عزتم رانگیر....