2777
2789
عنوان

مرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 599 بازدید | 31 پست
نه چون مرگ حقه و باید با واقعیات زندگی کنار اومد این کولی بازی ها همش نمایشه که بگن ما خیلی ادم خوبی ...

من اینطوری فکر نمی کنم. 

گریه و داد و بیداد تو اون حال فقط برای سبک شدن و بیرون ریختن غم اون داغه 

خدا برای هیچ کس نخواد😏

ادا اطوار نیس..ان شالله که هیچ وقت غم نبینه کسی..ولب اون که داغ دیده میفهمه واسه بقیه دیدن گریه دیگر ...

یعنی بین ۷ میلیارد و حدود ۱۹۵ کشور جهان فقط ما ایرانی ها احساسی هستیم بقیه مردم دنیا سیب زمینی هستن و احساس ندارن !! وای چه مردم خوبی هستیم ما پس چرا مملکتمون این شکلیه پر از دزدی و فساده ؟‌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب وقتی یه عزیز میمیره برای همیشههههه از دستش میدی و طبیعیه که حسرت بخوری و دلتنگ بشی و گریه کنی

مرگ برگشتی نداره

جای اون فرد برای ابد خالی میشه

دل داده ام بر باد * بر هر چه بادا باد...

کسی که عزیز از دست میده خب معلومه تو سرش میزنه اونم بخاطر دلتنگیه که دیگه قرار نیست ببینتش و پیشش باشه و صداش و بشنوه ...

دور از جون اگه پدر و مادر کسی فوت بشن طبیعیه گریه و زاری.

اصلا من فکر همچین فاجعه ای و هم نمیکنم ترجیح میدم بمیرم تا خدایی نکرده عزادار عزیزام باشم...

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍
 یعنی بین ۷ میلیارد و حدود ۱۹۵ کشور جهان فقط ما ایرانی ها احساسی هستیم بقیه مردم دنیا سیب زمینی ...

چه مقایسه نا بجایی😐😐😐دزدی و فساد چه ربطی به گریه واسه عزیز از دست رفته داره؟؟بعدشم نمیشه فرهنگ و رفتار یه ملتو با چن تا فیلم فهمید..

من خودم واسه داغ عزیزم خیلی گریه نکردم همه تعجب کرده بودن ولی تو فکر من یه چیز دیگه بود!روحیه هرکسی فرق میکنه یکی با گریه و زاری اروم میشه یکی هم تو خودش میریزه تا توی موقعیتش قرار نگیریم نمیشه قضاوت کرد چی درسته چی اشتباه!قرار هم نیست هرکاری خارجی ها انجام میدن درست باشه و اینکه شما میبینی تو کلیسا خیلی شیک و مجلسی واستادن بالای سر تابوت واسه تو فیلماس!من خودم دومورد رو دیدم داشتن میزدن تو سرشون و جیغ میکشیدن که دیگه نمیتونم و میخوام بمیرم و ...

پاندا در 10 قدمی رسیدن به سلطنت!  
کی گفته اونا گریه نمی کنن؟ 

میکنن ولی نه مثل ما ! ندیدی تو مراسم ها این زن ها تو ایران چی کار میکنن جیغ و داد و مسخره بازی خاک میریزن سرشون ! متنفرم از این کارها فقط مختض ایرانه 

من خودم واسه داغ عزیزم خیلی گریه نکردم همه تعجب کرده بودن ولی تو فکر من یه چیز دیگه بود!روحیه هرکسی ...

درست مثل برادر من.حتی یه قطره اشکم نریخت..مارو اروم میکرد ..ولی تو تنهاییش خیلی گریه میکرد..

من خودم واسه داغ عزیزم خیلی گریه نکردم همه تعجب کرده بودن ولی تو فکر من یه چیز دیگه بود!روحیه هرکسی ...

ما ایرانی ها تو همه کار افراطی هستیم من تو مراسم خاک سپاری خارجی ها بودم ۳ مورد ۱۵ سال خارج از ایران بودم ولی همچین چیز هایی که تو ایران دیدم اونجا ندیدم تو ایران ملت شو زیاد بازی میکنن

من حتی یه لحظه نمیتونم خودمو بدون عزیرانم تصور کنم 

سریع گریه میکنم و بدنم یخ میکنه  خیلی سخته

تروخدا اینطور نگید

میگه اگه کسی رو به خاطر کاری مورد مذمت قرار بدی 

حتی اگه یه روز به عمرت باقی مانده باشه تورو تو آون شرایط قرار میده 

پس قضاوت ممنونع

ﺑﺎﻭﺭ ﻧـﻤﯽ ﮐﻨـﻢ ! ﺧـﺎﻟـﻖ ﻧﻈـﻢ ﺩﺍﻧـﻪ ﻫـﺎﯼ ﺍﻧـﺎﺭ، ﺯﻧـﺪﮔـﯽ ﻣـﺮﺍ ﺑـﯽ ﻧﻈـﻢ ﭼﯿـﺪﻩ ﺑﺎﺷـﺪ