به یه چیز دقت کردید تو ایران کسی که میمیره اطرافیان خیلی گریه زاری میکنن تو سرو کلشون میزنن ولی تو کشور های دیگه اینجور نیست حالا جالبه تو ایران شرایط زندگی خیلی سخته یعنی وقتی میمیری خیلی چیز خاصی رو از دست نمیدی !! حالا چرا اطرافیان متوفی اینقدر تو سرو کلشون میزنن ؟ ناراحتن که طرف از این زندگی نکبتی راحت شده ؟ همیشه این برام سوال بوده تو خارج هم زندگی کردم اونجا خیلی با این موضوع ریلکس برخورد میکنن تو ایران ملت کولی بازی در میارن چرا ما هیچیمون مثل بقیه دنیا نیست ؟
ادا اطوار نیس..ان شالله که هیچ وقت غم نبینه کسی..ولب اون که داغ دیده میفهمه واسه بقیه دیدن گریه دیگر ...
یعنی بین ۷ میلیارد و حدود ۱۹۵ کشور جهان فقط ما ایرانی ها احساسی هستیم بقیه مردم دنیا سیب زمینی هستن و احساس ندارن !! وای چه مردم خوبی هستیم ما پس چرا مملکتمون این شکلیه پر از دزدی و فساده ؟
من خودم واسه داغ عزیزم خیلی گریه نکردم همه تعجب کرده بودن ولی تو فکر من یه چیز دیگه بود!روحیه هرکسی فرق میکنه یکی با گریه و زاری اروم میشه یکی هم تو خودش میریزه تا توی موقعیتش قرار نگیریم نمیشه قضاوت کرد چی درسته چی اشتباه!قرار هم نیست هرکاری خارجی ها انجام میدن درست باشه و اینکه شما میبینی تو کلیسا خیلی شیک و مجلسی واستادن بالای سر تابوت واسه تو فیلماس!من خودم دومورد رو دیدم داشتن میزدن تو سرشون و جیغ میکشیدن که دیگه نمیتونم و میخوام بمیرم و ...
من خودم واسه داغ عزیزم خیلی گریه نکردم همه تعجب کرده بودن ولی تو فکر من یه چیز دیگه بود!روحیه هرکسی ...
ما ایرانی ها تو همه کار افراطی هستیم من تو مراسم خاک سپاری خارجی ها بودم ۳ مورد ۱۵ سال خارج از ایران بودم ولی همچین چیز هایی که تو ایران دیدم اونجا ندیدم تو ایران ملت شو زیاد بازی میکنن