2777
2789
عنوان

من حساسم؟

166 بازدید | 19 پست

ما تو یه خونه ویلاییه دو طبقه زندگی میکنیم که طبقه همکفش ماییم طبقه بالا خانواده چهار نفره 

که یه بچه پونزده ساله و یه بچه ده ساله دارن منم یه نوزاد پنج ماهه 

الان ما سه ساله اینجاییم تو این سه سه سال پسرشون تابستونا حتما باید بره تو کوچه بازی کنه بعد دوستاشو برمیداره میاره تو حیاط بازی میکنن زیر پنجره ما صداش همش تو خونه ماست زمستوناهم طبقه بالا بدو بدو میکنه باور کنین سقف ما قشنگ میاد پایین 

ورودیه حیاط به راهرو یه در داره که زمستونا میبندیم سرما کمتر بشه حالا اینا ده بارم بهشون گفتم ببندین بازم باز میزارن 

این دوتا ساعت هفت صبح که دارن میرن مدرسه تو راهرو جلو در ما دعواشون میشه فک کنین من با یه نوزاد که شبا بیداره یه لحظم میخوام بخوابم نمیشه 

همینطور بعدظهرا 

من تا میام دعواشون کنم یا به پدر مادرشون بگم شوهرم نمیزاره میگه تو حساسی واقعا مقصر منم؟

میشه برای همه منتظرا صلوات بفرستین؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه خیلی محترمانه میتونین برین بهشون تذکر بدین اگه با یکی دوبار آدم نشدن اجازه دارین برین از وسط نصف ...

باور کن ده بار به مادرش گفتم میگه پسر بچس خب مجا شیطونی کنه 

گفتم حق با شماس ولی نه از صب تا شب که 

مقصر اون ها هستن . خونه دربست که ندارن باید قوانین آپارتمان نشینی رو رعایت کنن . شاید چون تا حالا اعتراض نکردید فکر می کنن که شما با کارهاشون مشکلی ندارید

#من-یک-حامی-اهدای-عضوم 
نه اونا خیلی بی ملاحظه ن  آقایون شب راحت میخوابن صبحم میرن سرکار چه میفهمن چی میکشی

نصف موهام سفید شده از دستشون ولس باز شوهرم میگه تو چرا اینقد گیر میدی بهشون 

دیشب دیدم شیشه ها میلرزه از دوییدن اینا پیام دادم به مامانش گفتم بگین یواش تر بازی کنن جوابمو نداد 

به شوهرم گفتم با من دعوا میکنه که چرا پیام دادی

مقصر اون ها هستن . خونه دربست که ندارن باید قوانین آپارتمان نشینی رو رعایت کنن . شاید چون تا حالا اع ...

هیچیو رعایت نمیکنن من خودم جهنم 

بخدا نوزادم گناه داره همش با صدای اینا از خواب میپره

خندم گرفت اون تیکشو که گفتی جلو در ما دعوا میکنن😂😂😂 نه عزیزم حساس نیستی و باید تذکر بدی

صدای دختره اینقد بلنده هفت تا کوچه اونور تر میره بخدا

هیچیو رعایت نمیکنن من خودم جهنم  بخدا نوزادم گناه داره همش با صدای اینا از خواب میپره

درک می کنم چون بچه من هم تا 4 ماه اصلا خواب نداشت وقتی می خوابید از صدای سوسک هم می ترسیدم که بیدارش کنه

#من-یک-حامی-اهدای-عضوم 
برو بابا چیکار به شوهرت داری من بودم تا الان به حسابشون رسیده بودم 

بدبختی میدونی چیه 

قبل ما مادر شوهرم اینا اینجا بودن همسایه همینا بودن پونزده سال 

شوهرم میگه ما پونزده سال بهاشون همسایه بودیم دعوامون نشده بود

درک می کنم چون بچه من هم تا 4 ماه اصلا خواب نداشت وقتی می خوابید از صدای سوسک هم می ترسیدم که بیدارش ...

حالا اینا چون بچه مدرسه ای دارن شب ساعت ده میخوابن 

ساعت ده که میشه شوهرم میگه صدای تی ویو کم کن اینا خوابن