2777
2789
عنوان

مامانای باتجربه وسیله بچه

68 بازدید | 6 پست

مامانا جای تخت بچه ندارم. یه وسیله میخوام که مثل تخت و نی نی و تاب و اینا باشه. به نظرتون چی میتونم بگیرم که جاگیر نباشه و قابل حمل باشه؟

چرخ بر هم زنم ار غیر مرادم گردد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من گهواره میلاد گرفتم  هم تخت ثابته  هم گهواره میشه هم میشه مسافرتم بردش هم پشه بند دا ...

چقدر خریدی عزیز؟ برای کدوم شهری؟ میشه عکسشو بفرستی؟

چقدر خریدی عزیز؟ برای کدوم شهری؟ میشه عکسشو بفرستی؟

عزیزم کرمانم  مامانم خرید حدود چهارصد تومنه توی نت بزنی میاره تازه فردا قراره سیسمونیمو بیارن😍

خاطره تولد درسا خانوممتیکر به وقت تولد دخترم😍
عزیزم کرمانم  مامانم خرید حدود چهارصد تومنه توی نت بزنی میاره تازه فردا قراره سیسمونیمو بیارن😍

آجااااان چه حس خوبی. به سلامتی و دل خوش باشه عزیزم. من یک هفته فهمیدم باردارم ولی دوست دارم زودتر بیاد. صبرم تمومه. خخخخخخ.

آجااااان چه حس خوبی. به سلامتی و دل خوش باشه عزیزم. من یک هفته فهمیدم باردارم ولی دوست دارم زودتر بی ...

الهی عززیزززم اینقد برای من بارداریم زودگذشت که نگو باورم نمیشه ک دخترم داره میاد بغلم

خاطره تولد درسا خانوممتیکر به وقت تولد دخترم😍