2777
2789
عنوان

هدیه چی بگیرم؟

258 بازدید | 35 پست

سلام دوستان من مینا هستم و تازه به جمعتون پیوستم البته خیلی وقته که دنبال میکنم اینجا رو  

من یه سوال داشتم گفتم اینجا بذارم شاید کسی بتونه کمکم کنه خودم که هیچی به ذهنم نمیرسه.  

دوستم داره از ایران میره میخوام براش یه هدیه یادگاری بگیرم به نظرتون چی بگیرم که بتونه راحت با خودش ببره؟ اگه نظری دادین لطفا بگین هم که از کجا میشه تهیه اش کرد؟

اگه یه جایی باشه که بتونم آنلاین سفارش بدم خیلی بهتره چون اصلا وقت ندارم

ممنونم  

از این پسته ها که توو ظرفای خیلی شیکه 

اصن برا توو راهیه   

جان؟ کیلویی 200 شده پسته؟ پس یه عروسکی چیزی بگیر   

الان شوهر آینده‌ م داره به دوس دخترش میگه همیشه برا همیم...به همین فکر باش عنتر خانوم   

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چیزایی که بنظرم خوبه : کتاب، عطر، بلوز ولی بیشتر کتاب

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان

بنظرمنم عطر وادکلن وکتاب خیلی یادگاری میمونه براش

اگر تونستم تو تاپیکت کمکی بهت بکنم با نظرهام برام دعا کن لطفاتا زندگیم آرامش بگیره🤗زندگی را زندگی کنیم  صلوات برا اینکه دلمون خوش باشه
اصولا صنایع دستی بدی بهتره ،بستگی داره چقدر بخوای هزینه کنی ،از دیجی کالا میتونی بخری ،راحت و خوب ،، ...

آخ که صنایع دستی تو غربت آدمو زنده نگه میداره

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
2790
2778
2791
2779
2792