2777
2789
عنوان

هدیه چی بگیرم؟

254 بازدید | 35 پست

سلام دوستان من مینا هستم و تازه به جمعتون پیوستم البته خیلی وقته که دنبال میکنم اینجا رو  

من یه سوال داشتم گفتم اینجا بذارم شاید کسی بتونه کمکم کنه خودم که هیچی به ذهنم نمیرسه.  

دوستم داره از ایران میره میخوام براش یه هدیه یادگاری بگیرم به نظرتون چی بگیرم که بتونه راحت با خودش ببره؟ اگه نظری دادین لطفا بگین هم که از کجا میشه تهیه اش کرد؟

اگه یه جایی باشه که بتونم آنلاین سفارش بدم خیلی بهتره چون اصلا وقت ندارم

ممنونم  

از این پسته ها که توو ظرفای خیلی شیکه 

اصن برا توو راهیه   

جان؟ کیلویی 200 شده پسته؟ پس یه عروسکی چیزی بگیر   

الان شوهر آینده‌ م داره به دوس دخترش میگه همیشه برا همیم...به همین فکر باش عنتر خانوم   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیزایی که بنظرم خوبه : کتاب، عطر، بلوز ولی بیشتر کتاب

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان

بنظرمنم عطر وادکلن وکتاب خیلی یادگاری میمونه براش

اگر تونستم تو تاپیکت کمکی بهت بکنم با نظرهام برام دعا کن لطفاتا زندگیم آرامش بگیره🤗زندگی را زندگی کنیم  صلوات برا اینکه دلمون خوش باشه
اصولا صنایع دستی بدی بهتره ،بستگی داره چقدر بخوای هزینه کنی ،از دیجی کالا میتونی بخری ،راحت و خوب ،، ...

آخ که صنایع دستی تو غربت آدمو زنده نگه میداره

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان