helena66 مدیر عضویت: 1396/07/30 تعداد پست: 7833 عنوان وای این چه خوابی بود من دیدم😞😞😂😂😲😲 | مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 23 پست خواب دیدم شوهرم ۷ تا زن داشت. منم ملکه بودم و مدیریتشون میکردم😲😲😂😂 کسی تعبیرخواب بلده؟ عاشقتم خدای خوبم. مرسی که هستی و خدایی میکنی 1397/08/21 | 08:31 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
helena66 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/30 تعداد پست: 7833 واقعااا خخ حالا گوش به حرفت بودن زنا تنبیهشون نمیکردی؟ آره خیلییی. همشون التماس میکردن که واس عالیجناب که شوهرم باشه اونارو بفرستم خلوتش. واااای یاد فیلم خرم سلطان افتادم😂😂😂 عاشقتم خدای خوبم. مرسی که هستی و خدایی میکنی
مهراانه عضویت: 1396/07/14 تعداد پست: 5231 آره خیلییی. همشون التماس میکردن که واس عالیجناب که شوهرم باشه اونارو بفرستم خلوتش. واااای یاد فیلم خ ... اووف عالی بود یه سریالی خواب دیدی پس خخمیگفتی نه نمیشه من فقط میرم خلوت شما باید کار کنید و ظرف بشورید و خدمت کنید با هرچه عشق نام تو را می توان نوشت...با هرچه رود نام تو را می توان سرود...بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را...با چشم های روشن تو می توان گشود
helena66 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/30 تعداد پست: 7833 اووف عالی بود یه سریالی خواب دیدی پس خخ میگفتی نه نمیشه من فقط میرم خلوت شما باید کار کنید و ظرف بش ... هاها... انقد ابهت داشتم. خیلی خوب بود. کاش تو واقعیتم ملکه بودم😂😂 به شوهرم گفتم میگه تو ملکه منی دیگه. خود شیرین😁😁 عاشقتم خدای خوبم. مرسی که هستی و خدایی میکنی
مهراانه عضویت: 1396/07/14 تعداد پست: 5231 هاها... انقد ابهت داشتم. خیلی خوب بود. کاش تو واقعیتم ملکه بودم😂😂 به شوهرم گفتم میگه تو ملکه منی د ... به منم میگه ولی چه فایده وقتی ملکه کلفت نوکر نداشته باشه هان! با هرچه عشق نام تو را می توان نوشت...با هرچه رود نام تو را می توان سرود...بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را...با چشم های روشن تو می توان گشود
helena66 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/30 تعداد پست: 7833 به منم میگه ولی چه فایده وقتی ملکه کلفت نوکر نداشته باشه هان! آره والا. همینو بگو. الان بهش بگم میگه من نوکرت😁😁 عاشقتم خدای خوبم. مرسی که هستی و خدایی میکنی
مهراانه عضویت: 1396/07/14 تعداد پست: 5231 آره والا. همینو بگو. الان بهش بگم میگه من نوکرت😁😁 امااان از این زبونشون در عمل ما شدیم ولی نوکرشونمن کلفت میخواممم خخ با هرچه عشق نام تو را می توان نوشت...با هرچه رود نام تو را می توان سرود...بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را...با چشم های روشن تو می توان گشود
helena66 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/30 تعداد پست: 7833 امااان از این زبونشون در عمل ما شدیم ولی نوکرشون من کلفت میخواممم خخ منم شدیدا نیاز ب کلفت دارم. هم بچه کوچیک دارم هم سرما خوردم هم شاغلم😭😭 عاشقتم خدای خوبم. مرسی که هستی و خدایی میکنی
مهراانه عضویت: 1396/07/14 تعداد پست: 5231 منم شدیدا نیاز ب کلفت دارم. هم بچه کوچیک دارم هم سرما خوردم هم شاغلم😭😭 منم خیییلی کاش داشتیم واقعا نیاز دارم و خوشم میاددوستم داره خدمتکار شخصی حتی تو مهمونی ها هم میارش و همهههه کاراش واسش میکنه با هرچه عشق نام تو را می توان نوشت...با هرچه رود نام تو را می توان سرود...بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را...با چشم های روشن تو می توان گشود
helena66 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/30 تعداد پست: 7833 منم خیییلی کاش داشتیم واقعا نیاز دارم و خوشم میاد دوستم داره خدمتکار شخصی حتی تو مهمونی ها هم میارش ... نمیشه آدم مطمین پیدا کرد. چقدر میده بهش؟ عاشقتم خدای خوبم. مرسی که هستی و خدایی میکنی