2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 681 بازدید | 48 پست
شوهرم نه اینکه پشتم نیست.مادرشوخیلی دوس داره وخیلی حساسه

پس حتما صداشو ضبط کن این حرکت خیلی جواب میده دوست من صدای مادرشوهرشو ضبط کرده بود مادرشوهرش تا فهمید الان ۳ ساله میگه از گل بالاتر بهم نمیگه میترسه صداشو ضبط کنم و مکافات بشه 

عزیزم خودتو چرا اذیت میکنی؟تجربه میگه هیچوقت گلایه مادرشوهرتو پیش شوهرت نکن میدونی واسه خواهر و برادر اینجوری نیستن ولی به هرحال مادر یه چیز دیگه است

عشق صبوری میخواهد،گذشت میخواهد،یک مرد واقعی میخواهد که تا ابد با تو بماند

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من حدود ۱۳ سال پیش تویه اتاق با مادر شوهرم زندگی می کردم همیشه صبحا که تو اتاق اخریه بودم می شنیدم مادر شوهرم چقدر از پسرش پیش پدر شوهرم بد میگه توی دو سال خونه اونها احساس می کردم اینارو شاید توی خیال وخواب می فهمم چون صبح زود حالت خواب الودگی داشتم وقتی می رفتم تو اشپزخونه که اونا بودن اینگار نه انگار که این حرفارو زده خیلی باهام صمیمی بود اکثر وقتا به شوهرم می گفتم صبحا مادر اینا رو میگه ولی اخلاق پدر شوهر و شوهرم خیلی خوبه زیاد به این حرفا توجه نمیکنن هنوزم باورم نمیشه حرفاش رو با خودم میگم نکنه دو سال صبحا دیونه بودم هیچ وقتم به روش نیاورم  اینقدر ساده بودم که میتونستم از اتاق بیام بیرون وبگم این حرفا دروغه ولی با صبر همه چی تموم شد حالا برام خیلی احترام قاعلن

بعد از دوسال از خونشون امدیم بیرون چون بچه یکساله داشتم برام سخت بود تو یه اتاق زندگی کنم سختی زیاد کشیدم حتی ده سال به خاطر کار همسرم یک شهر که ۱۲ ساعت فاصله داشت رفتیم هیچ وقت حمایت  مالی نشدیم چون شوهرم تو کارش پیشرفت نکرد حالا برگشتیم  بعضی وقتا با اینکه میدونه ور شکست شدیم اومدیم میگه برا چی اونجارو ول کردین اومدین  نمی دونم خودشو به خنگی میزنه یاواقعا خنگه  حالا پخته تر شدم کاریبه کارشون ندارم   شما سعی کن خودت روسر گرم کنی کلاس ورزش یا خیاطی یا ارایشگری بری دیدت از این خاله زنکیا باز میشه  اینفدر بیرون خونه بهت خوش میگذره که میگی بذار هرچی میخواد بگه

دوستان بیایدازتجربه هاتون بگید راهنمایی کنید

من که خواهر شوهرم به شوهرم گفته بود زنت مثل آدمای مشکوک میمونه

بعدشوهرم خودش اومد برام تعریف  کرد وقتی بهش گفتم دلم گرفت از حرف خواهرت حقم نبود این حرف رو پشت سرم بزنه حتی گریه هم کردم

گفتم بهتر بود جلوم میگفت تا بفهمه دلیل تماس های مکررم شک نیس نگرانیه

ولی بازم همسرم طرف اونو گرفت😕

دوستان تجربه زندگی به من میگه زیاد باهشون در ارتباط نباشید من همیجوریم هر ده روز یکبار خانواده شوه م رو میبینم  ولی وقتی باهم هستیم اینقدر میگیم ومیخندیم اصلا رفتارهای نهخوشایند گذشته رو رو خومون نمیاریم   منکه خودم رو زرم به دنده پهن میگم میخندم فکر میکنن خیلی خوشم  شماها هم دو روز عمرتون رو با رفتار وحرکات اونا  نابود نکنید