2777
2789
عنوان

نمیدونم باپسرم چکارکنم.کمک خاهشا

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 39 پست

احتمالا تو مدرسه با دوستاش خیلی ازین بحثا دارن ، و درمورد مرگو میر اطلاعات گرفته،تو این سن چشم و گوش بچه ها بیشتر باز میشه،سعی کن باهاش صحبت کنی ،درمورد اینکه مرگ یک اتفاق کاملا طبیعیه ،این موضوع پسرتو نادیده نگیر حتما حتما باید بررسی بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودمم روانشناسی خوندم یه چیزایی حالیمه .ولی واقعادرماندم

فکر میکنم طبیعت این سن هست چون خواهر منم با بچه هاش این موردو داشت، مثلا پسر کوچیکش ترس مرگ پدر مادر داشت، میدونی چون دارن به درک بیشتر از زندگی و مرگ میرسن یکم پذیرشش براشون سخته، بنظر من مثلا براش حیوون خونگی بگیر که درگیر اون بشه و ذهنش منحرف بشه، ماهی یا لاکپشت یا هر چیزی که مقدوره

دنیام=شوهرم+دخترم  
خیلی ناراحتم

ببین همیشه میگن حیوان خونگی داشتن برای بچه ها عالیه مثلا ماهی قرمز عید، متوجه میشه عمری داره و باید روزی بمیره ، اینجوری درکش از مرگ بهتر میشه، ترس از دست دادنشو کم میکنه

دنیام=شوهرم+دخترم  
اره عزیزم اطرافیان نزدیکم 

الهی،خدا بیامرزتشون، خب دیگه دیده این بچه، واکنشارو بعد از مرگ عزیزی، روش تاثیر گذاشته، مراسم ختم هم که خیلی سوزناکه، باید ذهنشو از اون قضیه‌پاک کنید، میتونید از مشاور کمک بگیرید، بنظرم خودتون برید که اضطراب بچه بیشتر نشه

دنیام=شوهرم+دخترم  

عزيزم منم تو اين سن كه بودم همين طوري شده بودم انقدر تو مدرسه از فشار قبر و اينا حرف ميزدن يه مدتم مي ترسيدم مامانم دور از جونش بميره مي رفتم بالا سرش و نفساش رو چك مي كردم بهترين راه اينكه باهاش صحبت كني و بگي آدم سالم هيچ چيزيش نميشه مخصوصا كه تو بچه اي اين اتفاق واسه پير ها ممكنه بيفته اونم به دليل چربي و قند و مشكلاته قلبي هست بايد علمي بهش ثابت كني