2777
2789
راستی هزینش چقدر فرق داره با سونوهای دیگه؟

بستگی به جایی داره که میری..اول ببین دکترت دیدگاهش اینه بنویسه برات؟! بعدش دوجا زنگ بزن سوال کن

امیدم فقط به خداست❤️🙏🏼

سلام دوستان

التماس دعا دارم ازتون🤲 دیگه توضیح نخوایید فعلا که توان گفتن ندارم از امروز دیگه 

ریحانه

تو خوب میدونی 

اگه حالم بد نمیشه بیا پی وی یکم سوال دارم ازت

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برامن این.اخریا همچین سرشو فشار میده ک مدام جیشم میگیر ه😅😅میگم یهو نیاد بیرون😂 اره بابا این وروج ...

من تا یکی دو ماه پیش ضربه های پاشو توی مثانم حس میکردم. کاملا واضح بود با کف پا میکوبه! روزی هزار بار دستشویی بودم آبیاری قطره ای میکردم 😂 ولی حالا که همه از تکرر ادرار میگند من کلا روزی سه چهار بار بیشتر ادرار ندارم 😅 از مزایای بچه بریچه فکر‌کنم 😅

تاریخم سزارینه ولی همش میترسم بتابه مجبور بشم طبیعی زایمان کنم چون دکترم هنوز نامه نداده قراره یه بار دیگه چک کنه چرخیده یا نه 😐

یه صلوات بفرست، ثوابش نصف نصف ❤
2803
سلام دوستان التماس دعا دارم ازتون🤲 دیگه توضیح نخوایید فعلا که توان گفتن ندارم از امروز دیگه  ...

الهی عزیزم...نمیخوام ازت سوال کنم با اینکه خیلی نگرانم به امید خدا حالش بهتر میشه عزیز دلم...صدقه بده خیلی ایشالله تموم‌میشه این روزا......بچه های تاپیک التماس دعا دارم از همتون برا پسر ونوس جان❤️🙏🏼 ماها هممون بارداریم ایشالله خدا نظر کنه زودتر مرخص بشه💕💕💕💕💕💕✨

امیدم فقط به خداست❤️🙏🏼
نی نی من سفالیکه...سرش ک.کامل رومثانم.حس میکنم فشارمیده تقریبا سفته ولی بالای شکمم سفت تره همیشه ک ا ...

اره نی نی منم همینطوریه😘.اول فکر میکردم پاهاشو به مثانم فشار میده بعد که رفتم سونو سفالیک بود.سرش درد نمی گیره مثانه مامانی رو انقدر فشار میده؟ب اسنشو چرا انقدر سفت میکنه؟  ☺️

♥️ابوالفضل و محمدآرتا♥️
2804
الهی عزیزم...نمیخوام ازت سوال کنم با اینکه خیلی نگرانم به امید خدا حالش بهتر میشه عزیز دلم...صد ...

میدونم دعای شما مستجابه

وگرنه نمیگفتم ، میدونم ناراحتتون کردم ببخشید 

میدونم دعاتون مستجابه

امروز دیگه گفتن معلوم نیست چندین هفته بستری باشه😭😭😭😭

کمرم شکسته زهرا

حس میکنم هوا کمه 

نمیتونم نفس بکشم دیگه

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

ریحانه نیامد؟

عزیزای دلم خواهش میکنم هرکسی هرچقدر در توانش هست و میتونه صلوات برداره ی ختم ۱۴۰۰۰ صلوات و ۱۴۰۰۰ امن یجیب  واسه سلامتی گلپسر ونوس جون و اینکه هرچی زودتره زودتر صحیح و سالم تو بغل مامانش بخونه برگرده بفرستین و اعلام کنین چندتا

میخام بین همه دوستام  تقسیم کنم😍اجرتون با اقا امام زمان و حضرت زهرا  

ان شالله همتون و بچه هاتون صحیح و سالم باشین الهی آمین

خودم ۲۰۰۰ صلوات

۲۰۰۰ امن یجیب

ب نیت سلامتی گلپسرمون .هدیه ب امام زمان و حضرت زهرا

کوتاهی نکنین مهربونااا😘😘😘

دخترنازم ۱۸ آذر میای بغلم😍
میدونم دعای شما مستجابه وگرنه نمیگفتم ، میدونم ناراحتتون کردم ببخشید  میدونم دعاتون مستجابه ...

عزیزدلم چندتا ختم صلوات و امن یجیب برات دارم تقسیم میکنم

ان شالله انرژی مثبتش خیلی زود پسرت و سالم و سلامت بذاره بغلت

محکم باش.توکلت بخدا باشه

حضرت زهرا دلت رو شاد کنه ان شالله ..خیلی زود حالش خوب میشه فداتشم جوش نزنی😘

2805
عزیزای دلم خواهش میکنم هرکسی هرچقدر در توانش هست و میتونه صلوات برداره ی ختم ۱۴۰۰۰ صلوات و ۱۴۰۰۰ امن ...

عزیزم😭😭😭😭 چقدر مهربونید

خیلی ممنونم از همه تون

عزیزم😭😭😭😭 چقدر مهربونید خیلی ممنونم از همه تون

ی همکار اصالتا یزدی دارم 

مدیر چندتا گروه تل هست گفت چندین تا ختم تقسیم میکنه😘😘😘

نگران نباش توکلت فقط و فقط ب خدا باشه

بسپارش ب امام زمان میدونم سربلند بیرون میای ارین امتحان

ی همکار اصالتا یزدی دارم  مدیر چندتا گروه تل هست گفت چندین تا ختم تقسیم میکنه😘😘😘 نگران نبا ...

ممنونم ازت

گوقع زایمان پسرم رو دعا کن

خداکنه سربلند در بیام واقعا

خیلی امتحان خدا سخته

نمیتونم تحمل کنم دردی که بچه م داره میکشه رو

ان‌شالله زود خوب بشه

2801