2777
2789
میشه بگید سونو تیروئید برا چی میخواید برید؟من کم کاری تیروئید دارم اما گلوم خیلی دردو ورم داره آیا ب ...

من آزمایش تیرویید دادم مشکلی نداشتم ولی وقتایی که عصبی میشم  گلومو انگار فشار میدن 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من آزمایش تیرویید دادم مشکلی نداشتم ولی وقتایی که عصبی میشم  گلومو انگار فشار میدن

جدی😨مشکلت مثل منه . منم دقیقا موقع عصبانیت ورم گلو و درد دارم جوری که نمیتونم درست حرف بزنم. آیا شما هم مثل من به سرطان تیروئید شک دارید و میترسید؟من جرئت نمیکنم برم سونو. تو آزمایش سونوهم آنتی تی پی اوهام خیلی بالا بود😢

میشه بگید سونو تیروئید برا چی میخواید برید؟من کم کاری تیروئید دارم اما گلوم خیلی دردو ورم داره آیا ب ...

اره برو ممکنه التهاب غدد تیرویید باشه

وزن  ۷۹....وزن اولیه۶۷....وزن هدف۶۱
جدی😨مشکلت مثل منه . منم دقیقا موقع عصبانیت ورم گلو و درد دارم جوری که نمیتونم درست حرف بزنم. آیا شم ...

من ورم ندارم یچیزی مثل بغض اما در حد خفیف 

مامانمم اینجوری بود رفت دکتر سونو داد ندول داشت. 

من پسرم داره خفم میکنه وقتی میبرمش خونه مامانم میزارم. ارامش دارم ولی وقتی میرم میارمش شروع میشه 

اونقد شیطونه که هیچ کسی حاضر نیست نگهش داره اون بندگان  خدا هم چند ساعت نگهش میدارن زنگ میزنن که بیابچتو ببر .کلافم کرده .

من ورم ندارم یچیزی مثل بغض اما در حد خفیف  مامانمم اینجوری بود رفت دکتر سونو داد ندول داشت.&nb ...

منم ندول دارم سمت راست تیروییدم هر۶ماه سونو میدم و اگه بزرگ شده باشه نمونه برداری میکنن ک خداروشکر تا الان مشکلی نداشته

من ورم ندارم یچیزی مثل بغض اما در حد خفیف  مامانمم اینجوری بود رفت دکتر سونو داد ندول داشت.&nb ...

آره دقیقا عین منی . منم همین طورم پسرم عصبیه خیلی اذیت میکنه تا میخواد پرخاشگری کنه سریع گلوم درد میگیره صدام خش دار میشه. خیلی میترسم برم سونو😢

اره برو ممکنه التهاب غدد تیرویید باشه

التهاب تیروئید چیه؟من از سرطان تیروئید خیلی میترسم ته گلومم همش چرک دارم انگار زخمه. خیلی میترسم برم سونو. اما جواب آزمایشامو نشون متخصص غدد دادم خیلی نامرد بود اصلا درست توجه به حرفام نکرد همش مدام پوزخند میزد که هیچیت نیست

منم ندول دارم سمت راست تیروییدم هر۶ماه سونو میدم و اگه بزرگ شده باشه نمونه برداری میکنن ک خداروشکر ت ...

ندول چیه؟آیا دکترت با لمس متوجه شد یا خیر؟چی شد که دکترت سونو نوشت چه علایمی داشتی

التهاب تیروئید چیه؟من از سرطان تیروئید خیلی میترسم ته گلومم همش چرک دارم انگار زخمه. خیلی میترسم برم ...

از من میشنوی برو حتما دکتر غدد درست و حسابی ...سرطان تیرویید خیلی نادره ولی خب درمانشم راحته...تیرویید درمیارن بجاش دارو بهت میدن

ندول چیه؟آیا دکترت با لمس متوجه شد یا خیر؟چی شد که دکترت سونو نوشت چه علایمی داشتی

من خودم متوجه شدم هیچ علامتی ام نداشتم تموم ازمایشاتمم نرمال بود وقتی دکترم لمسش کرد اونم گفت ک ندول دارم و چون ندول هم خوشخیم هم میتونه بدخیم باشه سونو فرستادم بعدم ک نمونه برداری کردن و تا الان کخداروشکر مشکلی ندارم...

من خودم متوجه شدم هیچ علامتی ام نداشتم تموم ازمایشاتمم نرمال بود وقتی دکترم لمسش کرد اونم گفت ک ندول ...

دکتر من خیلی سرسری به گردنم دست زد اصلا با دقت این کارو نکرد . آیا شما هم چرک گلو دارید