2777
2789
خب بگو التهاب تیروئید ینی چی؟ ینی سرطان؟

ن عزیزم سرطان نیست...یکیو میشناختم اینطوری بود میگفت وقتی راه میرم  خیلی خسته میشم بیش از حد بعد ک رفته بود دکتر مشخص شد التهاب تیرویید داره و خب روی دریچه قلبش اثر کرده بود چون زود پیگیری نکرده بود براهمین میگم حتما برو دکتر ک ازاین چیزا پیشگیری بکنی

وزن  ۷۹....وزن اولیه۶۷....وزن هدف۶۱

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ن این مشکلو ندارم

منم ندول دارم ولی نمونه برداری نکرد چرا از شما نمونه برداری کرد؟

براتون اینگونه آرزو میکنم :ان زمان که در محشر .خدا بگوید چه داشتی ؟حسین سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .  
ن عزیزم سرطان نیست...یکیو میشناختم اینطوری بود میگفت وقتی راه میرم  خیلی خسته میشم بیش از حد بع ...

متاسفانه باز باید برم دکتر😔 ای خدا چقد وقتو هزینه بذارم برم دکتر از همه بدتر چقد استرس😥 بعد ۴ ماه گریه و دعوای شدید با شوهرم این طوری شدم😢

من آزمایش تیرویید دادم مشکلی نداشتم ولی وقتایی که عصبی میشم  گلومو انگار فشار میدن

من کم کاری دارم و بیشتر وقتها انگار گلوم رو فشار میدن .دکتر خودش گفت سونو انجام بده استارتر .برو بیمارستان ارتش و سپاه  زیر ده هزار تومان میشه

واسه شادی روح پدر ومادرم صلوات خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه
متاسفانه باز باید برم دکتر😔 ای خدا چقد وقتو هزینه بذارم برم دکتر از همه بدتر چقد استرس😥 بعد ۴ ماه ...

اره طب سنتی میگفت بخاطر غمباده...من ی مدت افسردگی گرفتم و بعدش این اتفاق افتاد

اندازه ندول چقدریه؟خیلی واضح با دست زدن معلومه؟

معمولا از روی گلو معلوم میشه...اندازه هاش فرق میکنه مال من ۱۲×۱۰بود ک خودم لمسش کردم....من مامایی خوندم و وقتی معاینه ی تیرویید روی همدیگه انجام میدادیم متوجه شدم ک این مشکلو دارم

من آزمایش تیرویید دادم مشکلی نداشتم ولی وقتایی که عصبی میشم  گلومو انگار فشار میدن

ببخشید سونو رفتید و چی شد؟؟؟منم دقیقا عین شما م.ازمایشام نرمال ولی عصبی میشم فشاررر

خدای بزرگ همیشه دوستت دارم. به لطف قرآن  و ذکر های جلاله و اسماالحسنی حالم بهتر می‌شود.