2821
2789

اگه برات انگشتر نامزدی میگیرن بزار اونو خودت انتخاب کن اگه قرار نیست بگیدن برو عوض کن که رو دلت نمونه تا آخر عمر پشیمون میشی

قبلا یه حاجت داشتم خداروشکر با دعای شما دوستان بهش رسیدم...الان یه حاجت دارم میخوام اگه خدا صلاح میدونه بهم یکی دوتا دختر سالم و صالح بهم بده(بقول مامانم سالم و صالح هم بمونن)😍🤗 برای رسیدن ب حاجتم صلوات میفرستی؟ان شاالله خدا حاجت دلت رو برآورده کنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم عوضش کردم.دوسش نداشتم. شوهرم و خواهرشوهرم گفتن یبد هرجی میخوای بگیر جاش. شوهرم یک و خورده ای‌گذاشت روش ی نشون خوب‌خریدیم

مخالفی باهام ریپلای نکن لطفا  #متاهل_متعهد

جرات داری عوض کن مادرشوهر درسته قورتت میده مگه نهایت هر وقت رفتی خونه خودت و ابا از اسیاب افتاد بتونی عوض کنی 

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩

خیر . اصلا عوض نکن

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

بنظرم اره زشته

من سر عوض كردن خونمون همه طلاهامو دادم اون انگشترمو هم دادم

البته طلاهارو مامانم خريد و قرار شد اون انگشترو برام نگهداره هرچندباب سليقه م نيس اما انگشتر مهميه

من رفتم یکی دیگه خریدم هر دو رو نگهداشتم😁 گفتم نشون ، نامزدی، عقد، هرکدوم یه دونه انگشتر داره، تازه ما رسممونه سرویس طلا میبرن واسه نشون😁 البته خدایی خیلی ام بی راه نگفتم بعضی دخترامون سرویس طلا گرفتن پسرامونم سرویس بردن ولی بعضیا فقط

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز