2821
2789
عنوان

تیپ روزعقد

374 بازدید | 25 پست

بچه هااگه مدلی چیزی دارید برای روزعقدمحضری عکسشومیزارید

بنظرتون تاج گل روی شال باشه بهتره یازیرشال؟

بچه که بودم یه دوست داشتم مامانش نمیزاشت بامن بگرده چون لاک میزدم حالااون با دوست پسرش میره شمال من هنوز لاک میزنم😐

تو عقد رسمی نکردی مگه

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

فک نکنم زیر شال جالب باشه نمیدونم والا

شما تورو بریاتون ندیدید زیرمیزارن یارو😐

بچه که بودم یه دوست داشتم مامانش نمیزاشت بامن بگرده چون لاک میزدم حالااون با دوست پسرش میره شمال من هنوز لاک میزنم😐

تاج گلم رو شال هس

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

تو عقد رسمی نکردی مگه

خودم اره

برای دوستم میخوام 

تاج گلم رو شال هس

عکس تیپ روزعقدنداری؟

خودم اره برای دوستم میخوام 

چند وقته عقدی 

اذیت نمیشی؟

چند وقته عقدی  اذیت نمیشی؟

از۱۴فروردینع

نه خوبه اذیت چرا

تاج گل روی شال بزاراگه موهات بلنده حتمابروآرایشگاه موهاتودرست کن یه آرایش لایت هم انجام بدن واست مژه حتمابذار.لاک بزن لباس هم تواینستاسرچ کن کلی مدل واست میاره .خوشبخت بشی😍

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
عکس تیپ رو عقدنداری؟

ن ولی تو اینستا خیلی هس محصرای لاکچری عکس عروس و دوماد میذارن اگه مذهبی نیس میتونه شال رو بندازه خب رو موای بازش تاج گل بزنه

روی شال باید بزاری عزیزم

عکس تیپ روز عقدنداری

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز