2777
2789
عنوان

تیپ روزعقد

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 25 پست
از۱۴فروردینع نه خوبه اذیت چرا

اخه اینا ک عقدن هی مینالن😅

فقط 26 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

تاج گل روی شال بزاراگه موهات بلنده حتمابروآرایشگاه موهاتودرست کن یه آرایش لایت هم انجام بدن واست مژه ...

مرسی عزیزم

ولی من عیدعقد کردم برای دوستم پرسیدم😁

بچه که بودم یه دوست داشتم مامانش نمیزاشت بامن بگرده چون لاک میزدم حالااون با دوست پسرش میره شمال من هنوز لاک میزنم😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن ولی تو اینستا خیلی هس محصرای لاکچری عکس عروس و دوماد میذارن اگه مذهبی نیس میتونه شال رو بندازه خب ...

اینستاموپاک کردم دیشب☹

بچه که بودم یه دوست داشتم مامانش نمیزاشت بامن بگرده چون لاک میزدم حالااون با دوست پسرش میره شمال من هنوز لاک میزنم😐
اخه اینا ک عقدن هی مینالن😅

نه خوبه خداروشکر😁

مرسی عزیزم ولی من عیدعقد کردم برای دوستم پرسیدم😁

خب باشه هردوتون خوشبخت بشین ایده هاموبه 

دوستت بگوولی😄😄😄😄😄

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
برای من روی موهام بود خیلی هم قشنگ بود 😋😋

گل طبیعیه؟

خب باشه هردوتون خوشبخت بشین ایده هاموبه  دوستت بگوولی😄😄😄😄😄

چشم حتما

گل طبیعیه؟

بله😍

قدر آدم هایی که... زود عصبی میشوند را بدانید... اینها همان لحظه داد میزنند قرمز میشوند، قلبشان درد میگیرد، دستانشان میلرزد... ولی... ولی برای زمین زدن شما هیچ نقشه ای نمیکشند! آنها تمام نقشه شان همان عصبانیت بوده و تمام آنهایی که زود عصبانی میشوند، آدم هایی هستند که رقیق ترین و پاک ترین وجدان را دارند...
قشنگ بودمبارکت باشه😘

مچکرم😘

قدر آدم هایی که... زود عصبی میشوند را بدانید... اینها همان لحظه داد میزنند قرمز میشوند، قلبشان درد میگیرد، دستانشان میلرزد... ولی... ولی برای زمین زدن شما هیچ نقشه ای نمیکشند! آنها تمام نقشه شان همان عصبانیت بوده و تمام آنهایی که زود عصبانی میشوند، آدم هایی هستند که رقیق ترین و پاک ترین وجدان را دارند...
شما تورو بریاتون ندیدید زیرمیزارن یارو😐

والا هرچی دوروبری دیدیم روشال بوده😐😐😐زیر شال ک بد فرم میش

سر بچه هاتونو از سانروف بیرون نیارین .شاید یکی بچش سر نداشته باشه دلش بشکنه