2777
2789

من استراحت مطلق بودم غذاهم همه چی میخوردم بعد دوهفته هم ازمایش گرفتم مثبت بود 😄😄😄

یه شیرازی اصیل .عاشق کشورم هستم .همه جای ایران سرای من است .عاشق مردمم هستم .خدا حواسش به شیعه و آقامون هست هیچ وقت شک نمیکنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بسلامتك عزيزم ني ني ات رو خدا حفظ كنه بار اول جواب گرفتيد؟

ممنون عزیزم .اره باراول بود 

یه شیرازی اصیل .عاشق کشورم هستم .همه جای ایران سرای من است .عاشق مردمم هستم .خدا حواسش به شیعه و آقامون هست هیچ وقت شک نمیکنم

من یه ماه بستنی نخوردم .... هلو ، گوجه ، خیار ، مرغ .... هرچی که طبع سرد داشت رو نخوردم .... 

ولی متاسفانه منفی شد .اهواز .

کم تحری اسپرم 

مشکلت چیه خانمی ...

منتظر بودم خدا لطفش رو شامل حال ما بکنه ، ولی بعد باورم شد خدا با اجابت نکردن دعامون به ما لطف کرده.
من یه ماه بستنی نخوردم .... هلو ، گوجه ، خیار ، مرغ .... هرچی که طبع سرد داشت رو نخوردم ....  ...

سلام عزيزم ايشالا زود زود مامان ميشي من مورفولوژي همسرم يه خورده مشكل داره

من دوبار انجام دادم جواب نداد.بعد دوماه بعد طبیعی باردار شدم.

ایشالا واسه شما جواب بده

رژیم‌خاصی هم‌نگرفتم همه چی عادی. کارای خونه رو هم‌انجام میدادم فقط یکم درد داشتم تا چند روز

دخترم زندگیمه🌹
سلام عزيزم ايشالا زود زود مامان ميشي من مورفولوژي همسرم يه خورده مشكل داره

مرسی عزیزم...

منتظر بودم خدا لطفش رو شامل حال ما بکنه ، ولی بعد باورم شد خدا با اجابت نکردن دعامون به ما لطف کرده.