mamanzohre مدیر استارتر عضویت: 1397/01/15 تعداد پست: 523 عنوان IUI موفق 617 بازدید | 16 پست سلام دوستان من چند روز ديگه ميخوام iui كنم لطفا تجربياتتون رو در مورد iui موفق بگيد چه غذاهاي قبل و بعدش خورشيد چه كارهاي كرديد 1397/08/20 | 18:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aila1 عضویت: 1396/12/14 تعداد پست: 8191 من استراحت مطلق بودم غذاهم همه چی میخوردم بعد دوهفته هم ازمایش گرفتم مثبت بود 😄😄😄 یه شیرازی اصیل .عاشق کشورم هستم .همه جای ایران سرای من است .عاشق مردمم هستم .خدا حواسش به شیعه و آقامون هست هیچ وقت شک نمیکنم
mamanzohre مدیر استارتر عضویت: 1397/01/15 تعداد پست: 523 من استراحت مطلق بودم غذاهم همه چی میخوردم بعد دوهفته هم ازمایش گرفتم مثبت بود 😄😄😄 بسلامتك عزيزم ني ني ات رو خدا حفظ كنه بار اول جواب گرفتيد؟
aila1 عضویت: 1396/12/14 تعداد پست: 8191 بسلامتك عزيزم ني ني ات رو خدا حفظ كنه بار اول جواب گرفتيد؟ ممنون عزیزم .اره باراول بود یه شیرازی اصیل .عاشق کشورم هستم .همه جای ایران سرای من است .عاشق مردمم هستم .خدا حواسش به شیعه و آقامون هست هیچ وقت شک نمیکنم
خیــابان_یک_طــرفہ عضویت: 1397/06/18 تعداد پست: 2457 من یه ماه بستنی نخوردم .... هلو ، گوجه ، خیار ، مرغ .... هرچی که طبع سرد داشت رو نخوردم .... ولی متاسفانه منفی شد .اهواز .کم تحری اسپرم مشکلت چیه خانمی ... منتظر بودم خدا لطفش رو شامل حال ما بکنه ، ولی بعد باورم شد خدا با اجابت نکردن دعامون به ما لطف کرده.
خیــابان_یک_طــرفہ عضویت: 1397/06/18 تعداد پست: 2457 ممنون عزیزم .اره باراول بود کجا iui کردی? کدوم شهر و کدوم دکتر ?!!! منتظر بودم خدا لطفش رو شامل حال ما بکنه ، ولی بعد باورم شد خدا با اجابت نکردن دعامون به ما لطف کرده.
mamanzohre مدیر استارتر عضویت: 1397/01/15 تعداد پست: 523 ممنون عزیزم .اره باراول بود واااي خدا كنه منم دفعه اول باردار شم مرسي عزيزم إز راهنماييت
mamanzohre مدیر استارتر عضویت: 1397/01/15 تعداد پست: 523 من یه ماه بستنی نخوردم .... هلو ، گوجه ، خیار ، مرغ .... هرچی که طبع سرد داشت رو نخوردم .... ... سلام عزيزم ايشالا زود زود مامان ميشي من مورفولوژي همسرم يه خورده مشكل داره
مژده۷۲ عضویت: 1396/12/03 تعداد پست: 662 من دوبار انجام دادم جواب نداد.بعد دوماه بعد طبیعی باردار شدم.ایشالا واسه شما جواب بدهرژیمخاصی همنگرفتم همه چی عادی. کارای خونه رو همانجام میدادم فقط یکم درد داشتم تا چند روز دخترم زندگیمه🌹
lili60joon عضویت: 1397/08/20 تعداد پست: 7 منم الان ۲ روزه آی یو آی کردم .ولی یکم دلم درد میکنه پیش دکتر صفارزاده.آیا کسی اینجوری بوده
خیــابان_یک_طــرفہ عضویت: 1397/06/18 تعداد پست: 2457 سلام عزيزم ايشالا زود زود مامان ميشي من مورفولوژي همسرم يه خورده مشكل داره مرسی عزیزم... منتظر بودم خدا لطفش رو شامل حال ما بکنه ، ولی بعد باورم شد خدا با اجابت نکردن دعامون به ما لطف کرده.
mamanzohre مدیر استارتر عضویت: 1397/01/15 تعداد پست: 523 من دوبار انجام دادم جواب نداد.بعد دوماه بعد طبیعی باردار شدم. ایشالا واسه شما جواب بده رژیمخاصی ه ... ايشالا ني ني ات بسلامت بدنيا بياد عزيزم
mamanzohre مدیر استارتر عضویت: 1397/01/15 تعداد پست: 523 منم الان ۲ روزه آی یو آی کردم .ولی یکم دلم درد میکنه پیش دکتر صفارزاده.آیا کسی اینجوری بوده شما عزيزم جز دارو كار خاص ديگه ي انجام دادي؟
مژده۷۲ عضویت: 1396/12/03 تعداد پست: 662 ايشالا ني ني ات بسلامت بدنيا بياد عزيزم تو هم ایشالا به زودی نی نی دار بشی دخترم زندگیمه🌹