2777
2789
عنوان

کیت تخمک گذاری

562 بازدید | 30 پست

ببخشید دوستان میشه یه نظر بدید درباره عکس ؟

روز 16 منفی بود که کیتش رو نگه نداشتم

.  روز ۱۷ ۱۸ و ۱۹ یک هاله کمرنگ بود

روز ۲۱ ۲۲ و ۲۳ ساله  خط پررنگ ولی نه به پررنگی خط بالایی

بنظرتون برم سونو؟

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷

شمیلی@

@شمیلی

زادمهرین@

@زادمهرین 

فقطخدا23@

@فقطخدا23 

مینوجون@

@مینوجون

مامان_محمدسجاد1@

@مامان_محمدسجاد1

rozet96@

@rozet96

@r_norouzi

r_norouzi@

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه چرا بری 

برای تعیین اندازه دقیق فولیکول

این‌کیتادقیق‌نیستن

واقعا؟؟

شما تجربه ای دارید؟؟

بخاطر مارکش؟؟؟

واقعا؟؟ شما تجربه ای دارید؟؟ بخاطر مارکش؟؟؟

منم استفاده کردم الکیه به نظرم روز تخمک گذاری دمای بدنت میره بالا ترشحت زیاد میشه 14روز قبل پریت میشه روزه تخمک گذاریت

خدایا به هرکس که آرزوی فرزند داره فرزندی عطا کن ،واسم معجزه شد شکرت مولا
منم استفاده کردم الکیه به نظرم روز تخمک گذاری دمای بدنت میره بالا ترشحت زیاد میشه 14روز قبل پریت میش ...

تو تاپیک قبل گفتم.

پری هام نا منظمه. دکتر گفت هفت ماه اقدام کن اگر بی نتیجه بود بیا دارو بدم.

شوهرم پسر میخواد.

از از طرفی نمیدونم چجوری یه شب در میون اقدام کنیم چون شوهرم باشگاه میره و نمیتونه. خودمم ورزش میکنم مشکله یه شب در میون.

آره‌روزدقیقومشخص‌نمیشه‌کردبااینا‌منم‌استفاده‌کردم‌اصلا‌خط‌ پایینی‌پررنگ‌نشد‌همش‌مثل‌هم‌بود‌

چکار کردی؟

بالاخره باردار شدی؟

نه‌فعلانشدم‌من‌مارک‌ریما‌خریدم‌خیلی‌دقیق‌بود

چقدره قیمتش؟

هر داروخانه ای رفتم فقط مکس 14 داشتند. 

تو تاپیک قبل گفتم. پری هام نا منظمه. دکتر گفت هفت ماه اقدام کن اگر بی نتیجه بود بیا دارو بدم. شوهر ...

اها بازم برو تو سایت دانشنامه فرزند نوشته اگه منظمم نباشه روزاشو یادداشت کرده باشی روزتخمک گذاریتو ،ورزشت اگه شدید باشه تاثیر داره یه سال به خاطر بچه ورزش نکن که اگه انشاالله باردارشدی خوب نیست

خدایا به هرکس که آرزوی فرزند داره فرزندی عطا کن ،واسم معجزه شد شکرت مولا