2777
2789
عنوان

کیت تخمک گذاری

| مشاهده متن کامل بحث + 563 بازدید | 30 پست
همسرت کراتین که نمیخوره اره؟چون شدیدا تاثیر منفی داره

نه اصلا.

قبلا پروتئین میخورد. 

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷
ده‌تومنه‌‌‌.دقیقا‌روزتخمک‌گزاری‌قرمزشد‌.نه‌روزای‌دیگه

مرسی عزیزم ممنونم

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اها بازم برو تو سایت دانشنامه فرزند نوشته اگه منظمم نباشه روزاشو یادداشت کرده باشی روزتخمک گذاریتو ، ...

تازه ورزش رو شروع کردم حدود دو ماهه روزی یک ساعت تو خونه با دمبل.

ولی سابقه تنبلی دارم. دکتر گفت باید مرتب ورزش کنی. 

@زادمهرین 

@زادمهرین  

@فقطخدا23  

@مینوجون  

@مامان_محمدسجاد1  

@rozet96  

@شمیلی   

@r_norouzi   

منم استفاده کردم الکیه به نظرم روز تخمک گذاری دمای بدنت میره بالا ترشحت زیاد میشه 14روز قبل پریت میش ...

عزیزم ،۱۴ روز رو،از روز پری حساب کنم یا از قبلش؟؟ مثلا من ۲۷ ابان روز پریودمه.۱۴ روز رو از ۲۷ام حساب کنم یا از ۲۶ ام؟؟؟

خدایا شکرت

من خودم با کیت مشکل دارم عزیزم. ماه پیش اصلا پررنگ نشد

فقط هاله خ کمرنگ انداخته بود

امروز هم که روز 8 هستم کلا سفید بود. حتی خط تست هم سفید بووووووووووود وود. هیچ‌ی هیچی

اعصابم بهم ریخته

اصلا به این چیزا اعتماد نکن

اگر هم خیلی خیلی جنسیت برات مهمه برو سونو که روزشو بهت بگه

من که حوصلشو ندارم

هرچی شد که شد

اعصابم داغونه الان

عزیزم ،۱۴ روز رو،از روز پری حساب کنم یا از قبلش؟؟ مثلا من ۲۷ ابان روز پریودمه.۱۴ روز رو از ۲۷ام حساب ...

از شروع پریود بعدیت حساب کن

مثلا قراره 30 آذر پریود بشی. تخمک گذاری حدودا میشه 17 اذر

البته اگر دوره هات منظمه

عزیزم در روزی ک پر رنگترین هاله رو داره یعنی ب روز تخمک گذاریت خیلی نزدیکی یعنی دیگه تا36ساعت دیگه تخمک ازاد میشه اینم بگم این کیتا خیلی دقیق نیستن ب نظر من سونو بهتر و دقیقتر جواب میده 

من همان پنجره رو ب خیابان بودم /ک شبی بسته شد و رو ب کسی باز نشد
عزیزم ،۱۴ روز رو،از روز پری حساب کنم یا از قبلش؟؟ مثلا من ۲۷ ابان روز پریودمه.۱۴ روز رو از ۲۷ام حساب ...

از 27 حساب کن 14روز قبلش میشه روز خمک گذاریت 

خدایا به هرکس که آرزوی فرزند داره فرزندی عطا کن ،واسم معجزه شد شکرت مولا