2777
2789

سلام ،سوالم راجع به حکمت و قسمتو این چیزاس اول اینکه میخوام بدونم اعتقاد دارید ؟ و اینکه به نظرتون چرا حتی زمانی که خودت نمیخوای بعضی آدما به اشتباه وارد زندگیت میشن یک سری آدما ی  اشتباه همینجور میان و میرن و هیچ دلیلی براشون پیدا نمیکنم فقط وابستگی ایجاد میکنن   

*دلتنگمو دلتنگ نبودی که بدانی چی کشیدم *  *عاشق نشدی لنگ نبودی که بدانی چی کشیدم*

گوز پيچ ميشن راهشونو گم ميكنن

با عرض شرمندگي😐

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کسی به زور وارد زندگی ما نمیشه خودمون وارد میکنیم😑 به قول قدیمیا قسمت ، قسمت گردونم میخاد

کاملا موافق نیستم وقتی از کسی خوشت میاد اولش دست خودت نیست درسته بعدش خودمون وابسته میشیم 

*دلتنگمو دلتنگ نبودی که بدانی چی کشیدم *  *عاشق نشدی لنگ نبودی که بدانی چی کشیدم*
اره فقط میان تو زندگی مون میرینن و میرن.اصلا هم براشون هم مهم نیست که ماروبه چه روزی انداختن 

اونا ک اصلا هیچی من موندم خدا چرا میزاره ی ادم اشتباه بیاد تو ذهنت بیاد تو زندگیت 

کاملا موافق نیستم وقتی از کسی خوشت میاد اولش دست خودت نیست درسته بعدش خودمون وابسته میشیم 

خب دیگه

پس موافقید، اول خوشتون اومده  یعنی به وسیله ی دوست داشتن طرف وارد زندگیت کردی

✔️زندگی پر از انتخاب است و من شادی را انتخاب کردم.