2777
2789
عنوان

پس دادن هدیه

6164 بازدید | 27 پست

سلام بچه ها.داداشم رفته بود مسافرت بعد سوغاتی برام یه رژ لب از این دو سه هزار تومنیا آورده رنگشم صورتییی جیییغ که من اصلا سالی یه بار هم نمیزنم.کلا کادو و سوغات دادنش همینجوریه میره با زنش هر چی اشغال و پسته میخره میاره میده به ما!!من اصلا ازش انتظار چیزی ندارم گاهی آدم کادو نده بهتره تا ی آت و آشغال بلا استفاده بده.

من میخام یه جوری بهش بفهمونم که اینجور چرت و پرتا رو نیاره برام بلا استفاده میمونه حتی اونقدر این رژ معمولیه که خجالتم میگیره خودم به کس دیگه ای هدیه بدم.بنظرتون پسش بدم؟چیکار کنم شما بودید چیکار میکردید

منم معتقدم آدم كادو نده بهتره اينحور مواقع

عينه خودشون رفتار كن

همونجورى هديه بده

اما پس نده زشته

يكى تو بيست دو سالگى ازدواج ميكنه و ده سال بعد اولين بچه اشو مياره، اون يكى سى و يك سالگى ازدواج ميكنه و سال بعدش بچه مياره. يكى بيست و پنج سالگيش فارغ التحصيل ميشه و چهار سال بعد شغل پيدا ميكنه، اون يكى بيست و نه سالگى فارغ التحصيل ميشه و همون سال شغل پيدا ميكنه. يكى تو سى و پنج سالگى رئيس ميشه و سال بعدش ميميره، اون يكى تو پنجاه سالگى رئيس ميشه و نود سال عمر ميكنه. "تو نه از بقيه جلوترى نه عقب تر" "تو دارى تو زمان خودت زندگى ميكنى" پس آروم باش ، به خدا توكل كن و از زنذگيت لذت ببر و خودتو با احدى مقايسه نكن  .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسب پیشکشیو که دندون نمیشمارن 

همینکه به یادت بوده خودش کلیه

توروخداتواین اوضاع انتظارسوغاتی خفن نداشته باشین😕

هرکی راجب زایمان طبیعی اپیدورال اطلاعاتی داره بهم بگه یه دنیا تشکر😘😘😘😘

هیچی. ازش استفاده نکن. 

دندون اسب پیشکشی رو نمیشمارن

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.

نه دیگه زشته بخوای پسش بدی

بزارش یه گوشه استفاده نکن

یا بنداز دور

ولی پس نده صورت خوبی نداره

😐واسه اولین بار قرار بود موهای مشکیمو هایلایت کنم و بسیییی خوشحال بودم‌و لحظه شماری میکردم و چقدددر واسه اولین بار قرص جلوگیری خوردم‌که پریود نشم یوقت که رنگ موهام خراب شه...ازبدشانسی من که شوهرم راضی شد بلاخره رنگ کنم کروووونا😑😑😑😑😑اومد و همه چیزو خراب کرد😐😐

شما هم یه سری دیگه که وقت کادو دادن شد برو از همین رژ یه شماره دیگه بدرنگ ترشو بخر ببر بده بگو دیدم این تو سلیقه ته دوست داری واست خریدم گفتم خدا رو شکر سلیقه ات دستم اومده میدونم چی واست بگیرم.😈