سلام بچه ها.داداشم رفته بود مسافرت بعد سوغاتی برام یه رژ لب از این دو سه هزار تومنیا آورده رنگشم صورتییی جیییغ که من اصلا سالی یه بار هم نمیزنم.کلا کادو و سوغات دادنش همینجوریه میره با زنش هر چی اشغال و پسته میخره میاره میده به ما!!من اصلا ازش انتظار چیزی ندارم گاهی آدم کادو نده بهتره تا ی آت و آشغال بلا استفاده بده.
من میخام یه جوری بهش بفهمونم که اینجور چرت و پرتا رو نیاره برام بلا استفاده میمونه حتی اونقدر این رژ معمولیه که خجالتم میگیره خودم به کس دیگه ای هدیه بدم.بنظرتون پسش بدم؟چیکار کنم شما بودید چیکار میکردید
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
پس نده ولی یه بار جلو زن داداشت حرف بنداز و بگو این روزها لوازم ارایش مضر زیاد شده و آدم باید مارکهای خوب بخره و هر چیزی به صورت خودش نزنه. بگو منکه اصلا چیز ارزون نمیزنم مخصوصا به لبم که وارد دهن میشه و سرطانزاست شمام حواستون باشه نزنین چون خیلی ضرر داره سرب داره. اگر باهوش باشه خودش میفهمه
عزیزم میگی توقع رو بزار کنار باشه میذارم کنار.گفتم چیزی نمیخاستم بیاره.ولی من دانشجو دو ماه پیش تولد خودش پنجاه تومن دادم یه ماه پیش تولد زنداداشمم بود دوباره پنجاه تومن دادم.بعد سوغات رژ دو هزار تومنی بگیرم میشه توقع؟؟؟
منم با استارتر موافقم که اگه کسی واقعا امکانش رو نداره هدیه و سوغاتی نیاره بهتره تا یچیز بد . درستهبعضیا میگن دوست آدمو یاد کنه و.... ولی اینجور چیزا کوچیک کردن شخصیت طرف مقابل هست .
من خودم شخصا یا هدیه خوب میگیرم ، منظورم گرون نیستا خوب ینی متناسب و قابل استفاده یا میگم ببخشید عزیزم دوس داشتم به فکرتم بودم ولی امکانش نبود ایشالا یه سری دیگه جبران کنم.
خدای مهربونم ، بخاطر همه اتفاقهای خوبی که به زودی واسم رقم میزنی ممنونم ! من به تو و توانایی هات ایمان دارم ، پس نگران هیچ چیز نیستم ! خودم و بدستت سپردم مواظبم باش😘
عزیزم میگی توقع رو بزار کنار باشه میذارم کنار.گفتم چیزی نمیخاستم بیاره.ولی من دانشجو دو ماه پیش تولد ...
ن خب منم داداشم هیچی تو عمرش برام نخریده تولدا میخره وقتی مجرد بود با اینکه میرفت سرکار از بابام پول کادومو میگرفت الانم زن گرفته ک کادو معمولی میخره من دیگ شناختمش
توام میبینی یکی برات کم میزاره توام در حد همون بخر