2777
2789
عنوان

حکم جلبشوبگیرم؟؟؟😢😢😢

564 بازدید | 43 پست

بچه هامن نفقمواجراگذاشتم شوهرم ۱۰روزفرصت اعتراض داشته نرفته اعتراض کنه حالاکارشناس نفقه گفته اگه فرداهم که اخرین مهلته نیادمیره واسه رای بعدش حکم جلبش میادبعدش چی میشه بچه ها؟دوس ندارم جلبش کنم اخه😢

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

اگه نفقه میخوای که باید حکمه جلبشو بگیری که خیلی هم درد سر داره

میخوام ادم شه نفقه نمیخوام😭😭😭😭

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
چرا خودت نمی ری سر کار؟ چرا نفقه نمی ده ؟ نداره ؟

عقدیم نیازی ندارم به پولش میخواستم تحت فشاربزارمش😢

نه اون نداده منم ندادم😢

یه حرکتی بکن

ببین چی میگه عکس العملش چیه

فاطمه جون وقتی دلت میسوزه و دلت باهاشه طلاق و نفقه و اینا ب درد نمیخوره

بنظرم بهتره اول باخودت ودشوهرت کنار بیای تصمیم اخر بگیری بعد اقدام قانونی

لطفا کاری ب لج و لجبازی برادر و پدرت و... هم نداشته باش

زندگی خودته

تصمیم بگیر

💞و افوض امری الی الله،ان الله بصیر بالعباد💞

بعدش اگ طرف ت مامور جالبي باشه اول با زبون حل ش ميكنه اگ نشد پولونداد ميبرتش ك همين جلب ش هم كلي دنگ ...

چجوری یعنی راضیش میکنه پولوبده؟

عقدیم نیازی ندارم به پولش میخواستم تحت فشاربزارمش😢

ای بابا از الان این کارها را نکن به جای این کارها برو سر کار مستقل شی ، کارت قشنگ نیست اصلا

دل عروس شکوندن تاوان داره خدایا سپردم به خودت انتقام من را خودت با عروس دومشون بگیر