2777
2789
عنوان

قرص ویتامین دی

389 بازدید | 27 پست

دکتر بهم قرص ویتامین دی هزار داده و روزی یکی میخورم،فوایدش چیه؟

الان چند جا دارم میخونم که اگه ویتامین دی بالا باشه باعث تیرگی پوست نوزاد میشه درسته؟

خدای مهربونم خودت مواظب دخترم باش ازت خواهش میکنم صحیح و سلامت بیارش به آعوشم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما لازم بوده من ممیخوردم 

آخه دکتر اصلا واسم آزمایش ننوشت همینطوری واسم تجویز کرده الانم یک ماهه که دارم میخورم دوباره این ماهم واسم نوشته

من پنجاه هزار ميخورم سعى كن حتما بخورى زير ١٠ ميشه ام اس

حكايت از چه كنم؟؟ شكايت از كه كنم؟؟ كه خود به دست خود آتش بر دلِ خون شده ىِ نگران زده ام.....بر موجِ غم نشسته منم/ بر زورقِ شكسته منم اى ناخداىِ عالم.....تا نامِ من رقم زده شد/ يكباره مُهرِ غم زده شد بر سرنوشتِ عالم!!!

عزیزم کمبود ویتامین دی در بدن زن باردار تاثیرات بدی روی هوش جنین داره

منم ویتامین دی م پایین بود روزی یدونه 1000 می خورم سلامت بچه مهم تره از هر چیزی 

حتما بخور البته که من این چیزی که میگی رو نشنیدم که پوست رو تیره میکنه 

آخه دکتر اصلا واسم آزمایش ننوشت همینطوری واسم تجویز کرده الانم یک ماهه که دارم میخورم دوباره این ماه ...

وا!!حتما برو ازمایش یا دکترتو عوض کن الکی نخور بدا جنین بدع

arooooooos سابق هستم.
دوز استفادتون چقدره؟

هفته اى دو تا

بدنم خشك ميشد رفتم دكتر گفت ميخواى مبتلا ب ام اس شى ويتامين دى رو هفت و نيمه

پامو خم ميكردم ب سختى راست ميشد همونجور ميموند

حكايت از چه كنم؟؟ شكايت از كه كنم؟؟ كه خود به دست خود آتش بر دلِ خون شده ىِ نگران زده ام.....بر موجِ غم نشسته منم/ بر زورقِ شكسته منم اى ناخداىِ عالم.....تا نامِ من رقم زده شد/ يكباره مُهرِ غم زده شد بر سرنوشتِ عالم!!!

اكثر خانم هاي ايراني كمبود ويتامين دي دارن من بااينكه ٢سال قبل بارداري ماهي يه بار  قرص ٥٠٠٠٠ رو ميخوردم بازم به حد مطلوب نرسيده بود و سه ماهه اول بارداري رو كه نخوردم خيلي كم شده بود و الان از. ماه چهارم دارم روزي يدونه مي خورم

آخه دکتر اصلا واسم آزمایش ننوشت همینطوری واسم تجویز کرده الانم یک ماهه که دارم میخورم دوباره این ماه ...

عزیزم حتما تو نتایج آزمایشت دیده الان شما 15 هفته ای مگه میشه تاب حال آزمایش نداده باشی

عزیزم حتما تو نتایج آزمایشت دیده الان شما 15 هفته ای مگه میشه تاب حال آزمایش نداده باشی

آزمایش دادم همه چی نرمال بود ولی ویتامین دی توی هیچ کدومشون نبود 

آخه دوز هزار اصلا دوز قابل توجهی نیست با توجه به کمبود ویتامین دی توی اکثر خانمهای ایرانی حما تجویز کرده ولی ممکنه شما ندیده باشی و برات ویتامین دی هم نوشته باشه 

ولی این دفعه رفتی همینو به خودش بگو 

بگوکه شما با توجه به نتیجه آزمایش به من ویتامین دی تجویز کردین؟ یا همینطوری؟

من تا حالا هیچ خانومی دورو برم ندیدم که ویتامین دی بدنش کافی باشه🤔 

چون زیاد تو آفتاب نیستیم و حجاب داریم وقتی هم میریم بیرون ضد آفتاب میزنیم و ... اکثر غریب ب اتفاق کمبود دی داریم

دیگه خانم های باردار هم که قطعا نیاز دارن بهش تا کلسیم جذب بشه

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم )