2777
2789
عنوان

قرص ویتامین دی

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 27 پست
هفته اى دو تا بدنم خشك ميشد رفتم دكتر گفت ميخواى مبتلا ب ام اس شى ويتامين دى رو هفت و نيمه پ ...

مال من ۶بود ولی چرا نگفت ام اس میگیری فقط گفت مواظب باش زمین نخوری دست وپات بشکنه گفت هفته ای یکی بخور الان پست شما رو‌خوندم ترسیدم نکنه ام اس بگیرم

من تا حالا هیچ خانومی دورو برم ندیدم که ویتامین دی بدنش کافی باشه🤔  چون زیاد تو آفتاب نیستیم ...

من نه قرص مصرف میکنم نه تو آفتاب میرم غذامم معمولیه پس چرا ویتامین دی من ۳۴ بود😟

تیکر به وقت سزارین😁😊زاییدم😃حالا تیکر به وقت یکسالگی دخترم❤

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مال من ۶بود ولی چرا نگفت ام اس میگیری فقط گفت مواظب باش زمین نخوری دست وپات بشکنه گفت هفته ای یکی بخ ...

نترس ببين وقتى تو خوابى حس نميكنى فلج بدنى شدى؟؟

من تو خواب نميتونستم پامو صاف كنم خيلى پادرد ميشدم بدنم خشك ميشد سعى كن حتما درمانش كنى من پيش بهترين دكترا رفتم همه گفتن زير ده منجر ب ام اس ميشه

حكايت از چه كنم؟؟ شكايت از كه كنم؟؟ كه خود به دست خود آتش بر دلِ خون شده ىِ نگران زده ام.....بر موجِ غم نشسته منم/ بر زورقِ شكسته منم اى ناخداىِ عالم.....تا نامِ من رقم زده شد/ يكباره مُهرِ غم زده شد بر سرنوشتِ عالم!!!
من نه قرص مصرف میکنم نه تو آفتاب میرم غذامم معمولیه پس چرا ویتامین دی من ۳۴ بود😟

ماشالله. چقدر خوب بوده

خوش ب حالت

ولی خدایی چطوری میشه ؟!!! 

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 
ماشالله. چقدر خوب بوده خوش ب حالت ولی خدایی چطوری میشه ؟!!! 

من تازه هفته ۱۲یا ۱۳ بترداریم آزمایش دادم

نمیدونم والا دکترم خودش تعجب کرد هی پرسید قرص میخورم یا شیر و ماست مصرف میکنم یا تو آفتاب میرم؟ ک جوتب همش نه بود

ولی خب الان چون از قرص بدم میاد پریناتال بهم داده نمیخورم عوضش مصرف شیر و ماست و ماهیمو زیاد کردم یه وخ کم نیارم!

تازه یه خانومه بود تو مطب دکتر دیدم تو پروندش نوشته بود ویتامین دی ۰/۵!!! فرریتینشم ۹ بود!!!🤤 حالا من فرریتینمم ۱۹۵ بود!!

ماشالله. چقدر خوب بوده خوش ب حالت ولی خدایی چطوری میشه ؟!!! 

ماهی میخورین دوس دارین؟ شیر و ماست چی؟ من خیلی صبونه نمیخوردم قبلا ولی خب مثلا شیر دوس دارم اگه باشه یه شیشه شیرو یه روزه با چیپف میخورم😀 یا مثلا بستنی هم خیلی دوس دارم میخورم ماست اگه ماست و خیار باشه میخورم در کل اینا گاهی هس همیشگی نیس

نترس ببين وقتى تو خوابى حس نميكنى فلج بدنى شدى؟؟ من تو خواب نميتونستم پامو صاف كنم خيلى پادرد مي ...

نه هیچ ...فقط یکم انگشتای دستم اونم خیلی کم بی حس میشددکتر گفت ازاعصابه اخه من دختر خالم ۲۹ساله شه سکته کرده بود منم بیمارستان همراه بودم واسترس وناراحتی 

من تازه هفته ۱۲یا ۱۳ بترداریم آزمایش دادم نمیدونم والا دکترم خودش تعجب کرد هی پرسید قرص میخورم یا ش ...

شما یه دونه ای واسه نمونه ای😁 

ولی پرناتال ویتامین های دیگه‌هم داره(سی و آ و ب و زینک و ...) فقط واسه کلسیم نیست. بنظرم بخوری بهتره پوست و مو و اعصابت بهتر میشه

دکتر ب من داد ۹۰ تومن خریدم دو تا خوردم دیدم بهم نمیسازه😐 موند رو دستم. یکی دیگه خریدم

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 
ماهی میخورین دوس دارین؟ شیر و ماست چی؟ من خیلی صبونه نمیخوردم قبلا ولی خب مثلا شیر دوس دارم اگه باشه ...

من شیر‌ نباشه میمیرم. در این حد😅😅 

قبلا زیاد نمیخوردم ولی از بارداری به اینطرف روزی ۲ لیوان رو میخورم حتما🥛

شما یه دونه ای واسه نمونه ای😁  ولی پرناتال ویتامین های دیگه‌هم داره(سی و آ و ب و زینک و ...) ...

من آخه دردسر دارم باید پودرش کنم بریزم تو کپسول خالی بعد بخورم فوبیای قرص دارم نمیتونم بخورم خفه میشم

چن بارم خوردم تهوع گرفتم بیخیالش شدم😶

شما چجوری فهمیدی بهت نمیسازه؟

نه هیچ ...فقط یکم انگشتای دستم اونم خیلی کم بی حس میشددکتر گفت ازاعصابه اخه من دختر خالم ۲۹ساله شه س ...

من پاهامو بازوهام بيحس ميشد يا مثلا پامو خم ميكردم ديگه صاف نميشد بدنم خشك ميشد

حكايت از چه كنم؟؟ شكايت از كه كنم؟؟ كه خود به دست خود آتش بر دلِ خون شده ىِ نگران زده ام.....بر موجِ غم نشسته منم/ بر زورقِ شكسته منم اى ناخداىِ عالم.....تا نامِ من رقم زده شد/ يكباره مُهرِ غم زده شد بر سرنوشتِ عالم!!!
من آخه دردسر دارم باید پودرش کنم بریزم تو کپسول خالی بعد بخورم فوبیای قرص دارم نمیتونم بخورم خفه میش ...

منم میخوردم یه ربع بعدش میاوردم بالا. البته نمیدونم بخاطر ویار بود یا خود قرص. الان پرگنافم میخورم آلمانیه. کپسوله 

اگه دوست داشتی اونو بخر

منم میخوردم یه ربع بعدش میاوردم بالا. البته نمیدونم بخاطر ویار بود یا خود قرص. الان پرگنافم میخورم آ ...

این دفه ب دکترم میگم ببینم چی میگه

فعلا بهم یه آهن داده گف بخور اگه یبوست نگرفتی ادامه بده اگه گرفتی قطش کن نخور دیگه

2790
2778
2791
2779
2792