2777
2789
چون واسه مهمون بیشتر بریز.چون دون نشون میده برنج رو.منم اول ازدواج همین مشکل تو رو داشتم یا برنجم شف ...

منم نمك و روغن خيلي كم ميزنم،دسته خودم نيست همش كم ميشه از نظر خودم خوبه اما مامانم ميگه كم ريختي،آب برنج هم توضيح ميدي عزيزم؟رو برنج براي ده نفر چقدر آب برنج بدم؟

مقدار آب و روغن چقدر باشه؟مثلا براي10نفر

کته برای ۱۰ نفر اگر خیس نمیزاری اگر برنجت تازه است ۱۶_۱۷ تا آب بریز..نمک بریز یه ملاقه کوچیک روغن..در قابلمه رو بزار و حواست باشه سر نره..اگر برنجو که میشوری آبشو کامل بگیری و تو آب برنجت نریزی کف نمیکنه اگر اندازه یه قاشم آب برنج شستنت رو بریزی تو آب برنج هی کف میکنه وباید در قابلمه رو برداری..آبش کشیده شد تست کن اگر خیلی زنده بود یه پیمونه آب بریز یه ذره زند بود نصف پیمونه آب بریز هم بزن و باز درشو بزار کشیده که شد تست کن اگر وقتش بود کم کن و دم بزار

برای آبکش که اون قابلمه ای که برای برنجت میخوای رو باید پر کنی و به اندازه برنج و قل زدن جا بزاری یعنی از لب به لب قابلمه ۴.۵ انگشت باز کمتر..اینم برنجو میریزی نمک میزنی.. میجوشونی وقتش شد آب سرد بده شوک شه.. دم کشید دو ملاقه کوچیک روغن بریز روش اگر دیدی زیاده همشو نریز اگر دیدی کم شد بازم بریز..بعضیا روغن زیاد میریزن بعضیا رژیمی.. من انقدر میزنم که دون شه ..کره میزارم تو سفره هرکی خواست..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم نمك و روغن خيلي كم ميزنم،دسته خودم نيست همش كم ميشه از نظر خودم خوبه اما مامانم ميگه كم ريختي،آب ...

من بچه انزلی هستم خودم .برنج رو برای کته یه بند انگشت و واسه آبکش سه تا بند انگشت بالای برنجم آب میریزم فقط یچیزی بگم  اگه برنجت خوبه تازه حاصل نیست و چند ساعت خیس خورده بیشتر از ۴ دقیقه تئوری آب نمونه اما اگه فقط نیم ساعت گذاشتی خیس خورده با علم به اینکه برنج هم تازه خاصل نیست بیشتر بزار جوش بخوره و بعدش امتحان کن باید یکم مغز داشته باشه تا آبکش،کنی نمک هم اگه کم باش بهتر ازینه که شور بشه .بعدش هم میتونی به مهمون بگی نمک واسه سلامتی بد و ما کم نمک میخوریم