2777
2789

من هیچ وقت برنج رو خیس نمیکنم 

آب برنج رو اندازه ی بند انگشت میگیرم

با اینکه کته درست میکنم ولی همیشه خوب میشه

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هر جور برنجی رو بپزم خوب در میاد قبل ابکش کردن چند دونه بزار دهنت.مغزش نرم شد ابکش کن نزار انقد ...

من یه۵۰کیلویی ازبرنج پارسال خریدم قرص توشون بودضررنداره

🌿ࡐ‌ܟُܿــבاܢ̣ܣࡅ߳ܝ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܭَܝ̇‌ࡅ࡙ࡅ߭ܣـ ܢ̣ܝ‌ߊ‌ی ܢ݆ߺࡅ߭ߊ‌ܣـ ߊ‌ܢܚࡅ߳🌿
برنجت چیه...شفته در اومدن ۲ تا علت داره یا برنجت خوب نیست یا خودت خوب در نمیاری برنج ایرانی اگه ازرق ...

عزيزم يه سوال بپرسم؟

من تو ميزان روغن ريختن شك دارم،چقدر روغن ميخاد هر يه پيمونه؟٠

اگه تاره باشه باید کم تو خیس بمونه 

من اصلا خیس نمیزارم..

هر برنجی رو میخوای بپزی باید چه کته چه آبکش باید بالا سر گاز وایسی به موقع آبکش کنی یا اگر کته بود اگر زنده بود یه کم آب اضافه کنی..

برنج در آوردن حوصله میخواد..

من خیس نمیزارم عطر و طعم برنج دور ریخته میشه اونجوری فقط میشورم..تو کته هرچند پیمونه که ریختم دو برابر آب میریزم.. اگر برنج زیاد بود از دو برابر کمتر اگر دیدم زند هست یه ذره میریزم و درشو میزارم باز تست میکنم اگر زند نبود دم میزارم..تو آبکش هم خیس نمیزارم هی به برنج سر میزنم و نمکش رو بیشتر میزنم که نترکه..آبکش میکنم آب سرد میریزم که شوک بده و دم میزارم.. به همین راحتی..

من برای سی نفر به بالا هم اینجوری پختم همه تعریف کردن و مشکلی نداشتم..

برنج ایرانی تجربه میخواد والا چیز خاصی نداره..خورشت که نیست..

عزيزم يه سوال بپرسم؟ من تو ميزان روغن ريختن شك دارم،چقدر روغن ميخاد هر يه پيمونه؟٠

بستگی به ذائقت داره ...روغن برنج رو شفته نمیکنه زیاد تو آب موندن اینطوریش میکنه  من رو برنج برای دوتا پیمانه یه قاشق میریزم فقط

بستگی به ذائقت داره ...روغن برنج رو شفته نمیکنه زیاد تو آب موندن اینطوریش میکنه  من رو برنج برا ...

مرسي،واسه مهموني همش مشكل دارم،اندازه غذاها دستم نيومده هنوز.مخصوصا اين روغن ريختن

مرسي،واسه مهموني همش مشكل دارم،اندازه غذاها دستم نيومده هنوز.مخصوصا اين روغن ريختن

چون واسه مهمون بیشتر بریز.چون دون نشون میده برنج رو.منم اول ازدواج همین مشکل تو رو داشتم یا برنجم شفته میشد یا نپخته بار تایم گرفتم بعد از ۴ دقیقه برنج رو آبکش کردم عالی شد اینم بگم وقتی خودمون هستیم من اصلا روغن نمیریزم که چرب نشه

برنجت چیه...شفته در اومدن ۲ تا علت داره یا برنجت خوب نیست یا خودت خوب در نمیاری برنج ایرانی اگه ازرق ...

فک کنم هر دوتا دلیلو دارم..هم برنجش تازست هم خودم زیاد میجوشونمش🤦🏻‍♀️