2777
2789
عنوان

بافت نی نی😢😢😢

990 بازدید | 81 پست

سلام خواهرا 

من برا نی نیم که تو راهه بافت سفارش دادم اما متاسفانه پاپوششو بد بافته بود تا به تا خیلی ناجور بود 

منم با خانومه بحثم شد آخه 125 پوله یه ذره لباسو گرفته بود بعدم یه عذرخواهی نکرد پرو

الانم میگه پولتو میدم لباسو کلا بفرست 

منم لباسو خیلی دوستدارم اما لج کردم گفتم باشه😢😢😢

عشق یعنی آیلینو باباش😍😍😍💕 به نیت مادر شدن همه منتظرای نی نی💕اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ💕💕

الان خیلی ناراحتم تازه براش جوراب شلواریم گرفته بودم 

کسی هست بتونه برام ببافه هزینشو بدم البته کمتر این گرون گرفت

عشق یعنی آیلینو باباش😍😍😍💕 به نیت مادر شدن همه منتظرای نی نی💕اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ💕💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان خیلی ناراحتم تازه براش جوراب شلواریم گرفته بودم  کسی هست بتونه برام ببافه هزینشو بدم البت ...

مدلش چیه عکسش رو بزار

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
مدلش چیه عکسش رو بزار

گذاشتم 😣

خیلی تمیز بافته تو عکس که پاپوشش ایرادی نداره و اینکه قیمت مناسبی هم گفته چون الان همین ستو ۱۵۰ ...

تو عکس بله اما از نزدیک تا به تا بند روشم یکی باریک یکی پهن تازه یکیش تابدار 

منم از لباس ایراد نگرفتم فقط از پاپوش خودش گفت پولتو میدم

گذاشتم 😣

عزیزم من به مامانم عکسش رو نشون میدم‌اگر‌بتونه ببافه بهت خبر میدم و اینکه مبلغ پیشنهادیت چقدره؟چه سایزی؟بهت میشنهاد دوستی دادم کدوم شهری؟

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
حواست باشه لباسو پس بگیره اما پولو نریزه ب حسابت .

آره گفتم اول پولو بده

عزیزم من به مامانم عکسش رو نشون میدم‌اگر‌بتونه ببافه بهت خبر میدم و اینکه مبلغ پیشنهادیت چقدره؟چه سا ...

ببین این لباس برا نوزادیشه ها 

نی نیم اول دی دنیا میادمیخوام تاآخر اسفند اندازش بشه 

خیلی تمیز بافته تو عکس که پاپوشش ایرادی نداره و اینکه قیمت مناسبی هم گفته چون الان همین ستو ۱۵۰ ...

عزیز این نوزادیه واقعا من چند جا سوال کردم از این کمتر میگرفتن اما ایشون چون کانالشون ماله سال 94 بود اعتماد کردم گفتم اشکال نداره گرونه حداقل خیالم راحته 

من با 80 تومنم این ستو قیمت کرده بودم

کدوم شهری

پیشوا هستم اطراف تهران

فقط من خیلی حساسم خدایی این خانومم خیلی تمیز بافته بود اما پاپوشش افتضاح از نزدیک حتی همسرمم که سر در نمیاره از این چیزا تا دید گفت اینا چرا اینجورین