2777
2789
عنوان

بحث

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 57 پست
رفتیم پیش یه فالگیر 19 سالم بود، گفت از رضا دوری کن نذار وارد زندگیت بشه مهدی و زهرا بهت آسیب میزنن، ...

آدم نمیدونه ک راست میگن وگرنه گوش می‌کرد ولی بهتر بود احتیاط میکردی 

با چی برات فال گرفت ؟

👨‍👩‍👦‍👦
حالا خواهرت دیده ؟

نه هنوز خوشبختانه ندیدش 

میگفت بهش برو از دم مرده شور خونه یه صابون ک باهاش مرده رو شستن بگیر بدنتو بشور که جنو اینا اذیتت نکنن

حالا این بیچاره هم بچه بود 15سالش بود اوضاعی بود تو خونه شبا از ترس دسشویی نمیرفت😂

برای چراغ همسایه ات نور ارزو کن🌟بی شک حوالیت روشن تر خواهد شد. 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آدم نمیدونه ک راست میگن وگرنه گوش می‌کرد ولی بهتر بود احتیاط میکردی  با چی برات فال گرفت ؟

کتاب باز کرد یه وردی خوند سکوت کرد بعد با یکی حرف می‌زد میگفتن جن داره 😐 آخه محض مسخره بازی با دوستام رفته بودیم هنوزم نمیتونم باور کنم مگه میشه 😕 سرنوشت ما خودمون تعیین میکنیم اون چطور.... 

دیوانگی ما به کسی ربط ندارد
کتاب باز کرد یه وردی خوند سکوت کرد بعد با یکی حرف می‌زد میگفتن جن داره 😐 آخه محض مسخره بازی با دوست ...

اما من خیلی هارو دیدم ک براشون اتفاق افتاده یا دعا روشون تاثیر داشته ب خاطر همین باور دارم 

👨‍👩‍👦‍👦

من سركتاب گرفتم 

اعتقاد نداشتم واس خنده و اين كارو كردم 

ولي بازهر جملش مو به تنم سيخ ميشد انگار تو كل زندگيم باهام بود هرچي از اينده هم گفت تا الان ك شيش هفت ماه گذشته درست در اومد😐😐😐😐

دوستم ك داشت خودشو خيس ميكرد 

واقعا برام عجيبه 

احساس ميكردم الان جن و پري دورمه

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
یعنی جن وجود داره 🤔 

اره

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

یه خانمی هس از اشنایان

شوهرش توی خونه با یه آقای دیگه گیرش میندازه یعنی با مرده رفیق بوده بعد از اون شوهره میخواسته خودکشی کنه و نجاتش دادن و میخواسته زنه رو طلاق بده الان هشت سال از داستانشون میگذره طلاق نگرفتن ک هیچ بچه هم دارن چون زنه همش میره کرمانشاه دعا میگیره 

👨‍👩‍👦‍👦
من سركتاب گرفتم  اعتقاد نداشتم واس خنده و اين كارو كردم  ولي بازهر جملش مو به تنم سيخ مي ...

نمی‌دونم چرا من ب سر کتاب حس خوبی ندارم اخه میگن هر کی هم اسم خودت و مادرت باشه سر کتابتون یکی در میاد 

👨‍👩‍👦‍👦
یه خانمی هس از اشنایان شوهرش توی خونه با یه آقای دیگه گیرش میندازه یعنی با مرده رفیق بوده بعد از او ...

ببين اين دعاهاي شوم و با نيت بدي ك براي ديگران گرفته ميشه سراسر غم و اندوه و بيماري رو به زندگي فرد خاطي تزريق ميكنه 

يعني كسي ك ميره دنبال اين چيزا و واس مردم شر درست ميكنه قطعا سزاشو ميبينه 

من با چشمم دارم ميبينم 

نمی‌دونم چرا من ب سر کتاب حس خوبی ندارم اخه میگن هر کی هم اسم خودت و مادرت باشه سر کتابتون یکی در می ...

والا برا من مو ب مو دقيييييق درست بود حاي شخصي ترين اطلاعات در مورد خودم و همسرم😐

ببين اين دعاهاي شوم و با نيت بدي ك براي ديگران گرفته ميشه سراسر غم و اندوه و بيماري رو به زندگي فرد ...

دعا میگیره که شوهره رو نگه داره تا الان هم موفق بوده 

👨‍👩‍👦‍👦