2777
2789
عنوان

بحث

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 57 پست
رفتیم پیش یه فالگیر 19 سالم بود، گفت از رضا دوری کن نذار وارد زندگیت بشه مهدی و زهرا بهت آسیب میزنن، ...

آدم نمیدونه ک راست میگن وگرنه گوش می‌کرد ولی بهتر بود احتیاط میکردی 

با چی برات فال گرفت ؟

👨‍👩‍👦‍👦
حالا خواهرت دیده ؟

نه هنوز خوشبختانه ندیدش 

میگفت بهش برو از دم مرده شور خونه یه صابون ک باهاش مرده رو شستن بگیر بدنتو بشور که جنو اینا اذیتت نکنن

حالا این بیچاره هم بچه بود 15سالش بود اوضاعی بود تو خونه شبا از ترس دسشویی نمیرفت😂

برای چراغ همسایه ات نور ارزو کن🌟بی شک حوالیت روشن تر خواهد شد. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آدم نمیدونه ک راست میگن وگرنه گوش می‌کرد ولی بهتر بود احتیاط میکردی  با چی برات فال گرفت ؟

کتاب باز کرد یه وردی خوند سکوت کرد بعد با یکی حرف می‌زد میگفتن جن داره 😐 آخه محض مسخره بازی با دوستام رفته بودیم هنوزم نمیتونم باور کنم مگه میشه 😕 سرنوشت ما خودمون تعیین میکنیم اون چطور.... 

دیوانگی ما به کسی ربط ندارد
کتاب باز کرد یه وردی خوند سکوت کرد بعد با یکی حرف می‌زد میگفتن جن داره 😐 آخه محض مسخره بازی با دوست ...

اما من خیلی هارو دیدم ک براشون اتفاق افتاده یا دعا روشون تاثیر داشته ب خاطر همین باور دارم 

👨‍👩‍👦‍👦

من سركتاب گرفتم 

اعتقاد نداشتم واس خنده و اين كارو كردم 

ولي بازهر جملش مو به تنم سيخ ميشد انگار تو كل زندگيم باهام بود هرچي از اينده هم گفت تا الان ك شيش هفت ماه گذشته درست در اومد😐😐😐😐

دوستم ك داشت خودشو خيس ميكرد 

واقعا برام عجيبه 

احساس ميكردم الان جن و پري دورمه

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
یعنی جن وجود داره 🤔 

اره

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

یه خانمی هس از اشنایان

شوهرش توی خونه با یه آقای دیگه گیرش میندازه یعنی با مرده رفیق بوده بعد از اون شوهره میخواسته خودکشی کنه و نجاتش دادن و میخواسته زنه رو طلاق بده الان هشت سال از داستانشون میگذره طلاق نگرفتن ک هیچ بچه هم دارن چون زنه همش میره کرمانشاه دعا میگیره 

👨‍👩‍👦‍👦
من سركتاب گرفتم  اعتقاد نداشتم واس خنده و اين كارو كردم  ولي بازهر جملش مو به تنم سيخ مي ...

نمی‌دونم چرا من ب سر کتاب حس خوبی ندارم اخه میگن هر کی هم اسم خودت و مادرت باشه سر کتابتون یکی در میاد 

👨‍👩‍👦‍👦
یه خانمی هس از اشنایان شوهرش توی خونه با یه آقای دیگه گیرش میندازه یعنی با مرده رفیق بوده بعد از او ...

ببين اين دعاهاي شوم و با نيت بدي ك براي ديگران گرفته ميشه سراسر غم و اندوه و بيماري رو به زندگي فرد خاطي تزريق ميكنه 

يعني كسي ك ميره دنبال اين چيزا و واس مردم شر درست ميكنه قطعا سزاشو ميبينه 

من با چشمم دارم ميبينم 

نمی‌دونم چرا من ب سر کتاب حس خوبی ندارم اخه میگن هر کی هم اسم خودت و مادرت باشه سر کتابتون یکی در می ...

والا برا من مو ب مو دقيييييق درست بود حاي شخصي ترين اطلاعات در مورد خودم و همسرم😐

ببين اين دعاهاي شوم و با نيت بدي ك براي ديگران گرفته ميشه سراسر غم و اندوه و بيماري رو به زندگي فرد ...

دعا میگیره که شوهره رو نگه داره تا الان هم موفق بوده 

👨‍👩‍👦‍👦