2777
2789
عنوان

فردا میفهمیم چیه😀😍

523 بازدید | 58 پست

بچمو میگم😍😍😍😍

فردا سونو انومالی دارم 😍😍😍😍

بهتون میگم چه تغیرایی کردم .نظربدین بچم دخمله یا پسر😍😍😍😍

خب ازمای بتام که روز موعد ۳۰۶بود.

زیاد حالت تهوع نداشتم و بیشتر به بوها حساس بودمو حالم بد میشد.و سه ماهم که پر شد حالت تهوع ام دوهفته خیلی زیاد شد😔.

دیگع

موهای پام زیاد شده😷😫

تنبل نشدم .

پادرد هم میکنم گاهی.

دیگه چیزی یادم نمیاد......

راستی ضربان قلبش هم تو ان تی ۱۵۴بود...

هب حالا بگین بچم چیه تا فرداببینم کیا درست گفتن😁

خدایا خودت تو اوج ناامیدی امیدوارم کردی😊😊😊خدا خودت نگهدارش باش🙏🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پا درد میکنی؟چطوری😰😰

خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄                                                                                                   قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت                      ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤                                                                                                       غصه نخور دیووووونه 😄       کی دیده شب بمونه؟😍                                                                                   بالاخره همه چی درست میشه 😔  درستم نشد تموم که میشه                                                                                         💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔

بنظرم همه پیش بینیا غلطه

فقط اینکه اگر دختر باشه زیاد معلوم نمیکنه بارداری.وبه پهلوها میره,اگر پسر باشه شکم تیز وقلمبه میشه

واقعا تنها موردیه که همیشه درست بوده

اصلا من به جهنم*ولی این بارون نم نم*دلش میگیره مارو*توی این کوچه نبینه
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792