2777
2789
عنوان

لذت از زندگی

624 بازدید | 12 پست

سلام

دوست دارم مشغله های ذهنیمو براتون بنویسم و از مشاوره هاتون کمک بگیرم.

من پنج سال ازدواج کردم زندگی بدی ندارم شوهرمم خیلی عالی نیست ولی بدم نیست زندگیم تقریبا ارومه ولی نمیدونم چرا اصلا از زندگیم لذت نمیبرم از وجود همسرم لذت نمیبرم نمیدونم مشکل کجاست چیزی که تو ذهن خودمه اینه که از زن خونه دار بودنو خونه نشین بودم خسته شدم دلم استقلال میخواد احساس میکنم یکم اسیر شدم راحت نیستم نمیتونم هرکاری دلم میخواد بکنم و مانع همه اینارو شوهرم میدونم شاید خیلی چیزای کوچیک هست که میتونه منو شاد کنه ولی وقتی یاد شوهرم میافتم میگم ولش کن نمیکنم چون حوصله حرف زدن باهاشو ندارم مثلا اینکه دو سه روز خانوادم بیان پیشم ولی انقدر رفتارای عجیب غریب نشون میده که حوصله ندارم بهشون بگم بیان یا رانندگی خیلی به من خس خوبی میده ولی شوهرم ببخشیدا انگار جونش بسته به ماشینش نمیده تنهایی بشینم چمیدونم کلا حس میکنم مانع شادی منه البته من خودمم یکم حساس و بی حوصله هستم کلا خیلی نمیدونم مشکل از کجاست شاید یکی دیگه اگه جای من بود بدون توجه کار خودشو میکرد مهمم نبود براش طرف مقابلش چجوریه....خودش بهم محبت میکنه یا تفریح میبره ولی نمیدونم چرا اصلا باهاش میرم بهم خوش نمیگذره فقط شاید خرید باهاش میرم خوب باشه که اونم بخاطر خرید چیزای نو هستش....من سه سال اول زندگی کار میکردم ولی چون محل کارم خیلی دور بود و‌توی خونم شوهرم کمک نمیکرد دیگه توان رفتن نداشتم و ول کردم الان همش فکر میکنم حتی کارمم بخاطرش از دست دادم اونم هیچ حمایتی از من نکرد کلا یه چیز که خیلی خیلی باعث میشه من از امروزم لذت نبرم فکر به گذشتست ولی نمیتونم فراموش کنم تمام دوران نامزدی و عقد من بخاطر بدخلقیو گاهی اوقات بدجنسیه همین اقا به من کوفت شد و کم کم شدم این ادم بی انگیزه و همیشه ناراحت...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم چیزایی که گفتی تو زندگی خیلی از ماها هست ولی به افکار منفی انقدر بها نده و بزرگش نکن..بچه نداری؟؟؟

همه تلاشم رو برای شاد بودنم میکنم😄 شادی ام انتقام من از دنیاس😊

حرفای دلم بود😢

ی روز پسره تو خونه تنها بود رفت حموم به هوا اینکه کسی خونه نیست لخت از حموم امد بیرون حوله رو برداره که دید خواهرش تو اشپزخونه هست!حوله رو بیخیال شد و سریع دوید تو اتاق خواب و درو بست.طفلی خجالت میکشید.دولا شد و از سوراخ در دید که خواهرش داره میاد سمت اتاق!سریع برگشت که درو وا قفل کنه که دید دوستای خواهرش تو اتاقن😱🙈😱🤣🤣هیتلر گفت:مردها 6 ساعت میخوابند.زنها 7 ساعت میخوابند.احمق ها 8 ساعت میخوابند.شکر خدا که درباره اونایی که 12 ساعت میخوابن چیزی نگفته☺️😎⚫برای کسی که میفهمد هیچ توضیحی لازم نیست و برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافیست✌👌💕تفاوت مادر زيرك و مادر عادي👩مادر زیرک نمیگه ندو سرت میخوره به میز، یه پتو میندازه رو میز خیالش راحت بشه👩مادر زیرک نمیگه از پله بالا نرو میفتی، کنار فرزندش میشه میذاره انقدر بالا پایین بره تا انرژیش تخلیه بشه👩مادر زیرک نمیگه دست نزن خراب میشه، بلکه همون لحظه با هیجان یه پیشنهاد عالی دیگه میده تا جایگزین این بشه👩مادر زیرک نمیگه تا درساتو نخوندی از تلویزیون خبری نیست، میگه کی درساتو تموم میکنی برات یه فیلم جدید گرفتمفقط کافیه کمی خلاق باشیم تا شبها سرمان از لجبازی بچه ها سوت نکشد و بخاطر داد زدن ها و تنبیه ها عذاب وجدان نداشته باشیم.🙂چیه خو امضای طولانی دوس دارم😍😅😄😁😂🤣😐
به نظرم باید بچه دار بشین این خیلی روحیه تو عوض میکنه یا دوباره کار کن شوهرت معمولا به چه چیز هایی گ ...

قصدشو داریم ولی میترسم اونم بیاد زیاد عوض نشه مهم اینه که من از وجودش لذت ببرم که نمیبرم برای کارم فعلا میگم بچه بیاد بعد دوباره کار پیدا کنم اخه براحتی هم که گیر نمیاد پیدا کنم بعد باردار بشم که چی 

راستی کلاس برو زبان های مختلف ،نقاشی ،شنا ،موسیقی،سفره آرایی

راستش زبانو رفتم پرسیدم که برم ولی به هزینه هاش که فکر میکنم میگم پولش جای مهمتری هم هست که هزینه بشه البته خودم تو خونه هرازگاهی میخونم

قصدشو داریم ولی میترسم اونم بیاد زیاد عوض نشه مهم اینه که من از وجودش لذت ببرم که نمیبرم برای کارم ف ...

منم مثل توام اما سر کار میرم و دوتا بچه دارم با بچه اوضاع عوض نمیشه ماها هودمون خیلی حساسیم