2777
2789

راستش من از زمان ازدواجم بدلیل دوری از خانوادم عادت کردم درد دلمو توی یه دفتر خاطرات بنویسم که آروم بشم.

وقتی داشتم کتابخونه رو مرتب میکردم اونو پیدا کردم. تقریبا تا سال ۹۵ چیزایی توش نوشتم.

خدا رو شکر با خوندنش فهمیدم چقدررررر روابطمون با همسرم بهتر شده و همشم بخاطر مشغله زیادمه که فرصت نداریم به پرو پای هم بپیچیم😂

ولی چیزی که ناراحتم کرد آرزوهای مادیمه که هنوز توی این ۱۰ سال بهشون نرسیدم.

هربار مامانم زنگ میزنه میگه فلانی خونه خریده فلان جا، فلانی ماشین خریده و .....  دلم میگیره. مخصوصا کسایی که از من کوچیکترن. تازه ما زن و شوهر هردو داریم کار میکنیم ولی هنوز خیییییلی راه داریم تا به زندگی دلخواهمون برسیم.

دفترو خوندم و دیدم من از سال ۹۲ نوشتم دلم میخواد روکش مبلامو عوض کنم و این محقق نشده تا الان!

دلم واقعا میخواد سرویس چوبمو عوض کنم. تا عید ۴ ماه بیشتر نمونده و منم این خواسته رو دارم.

یکبار به شوهرم گفتم نذار آرزوهای من همیشه در حد آرزو بمونه و دیدم سکوت کرد و این یعنی بهشون فکر میکنه. ولی امسال باید پول جور کنیم واسه تحویل خونمون.😔 

نیایید بگید ناشکری و دعوامم نکنید. این خونه ای که میگم توی شهری که زندگی میکنیم نیست و همسرمم قصد داره بده اجاره! ولی شنیدیم هنوز اونجاها گازکسی نداره و امکان اجاره دادنشم نیست😔😔😔

خوشحالم از اینکه تحویلش میگیریم ولی بعد از ۱۰ سال از زندگی مشترک دلم وسایل نو میخواد. همه هم دوره های من توی این چند سال وسایل جدید گرفتن بغیر از ما. چون داستیم جای دیگه سرمایه گذاری میکردیم.

خوب منم برام الان مهمه. ولی همسرم میگه مثل بچه ها فکر میکنی و مسخره ام میکنه😔😔😔

شما جای من بودین چی میخواستین؟

چکار میکردین؟

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام

نمیدونم چی بگم ولی زندگی خودتو با بقیه مقایسه نکن هرکسی یه شرایطی داره

مرا ببر به زیر گنبد ❤️حسین❤️مرا ببر به آنجا که هرشب، شب آرزوهاست 🌷صل الله علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام🌷بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد دعا کبوتر عشق است بال و پر دارد بخوان دعای فرج را و عافیت بطلب  که روزگار بسی فتنه زیر سر دارد🌷اللهم عجل لولیک الفرج🌷خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگتره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم چی بگم ولی زندگی خودتو با بقیه مقایسه نکن هرکسی یه شرایطی داره

فقط بحث مقایسه نیست

باورت نمیشه کلی از هزینه کلاسهای خصوصیم  کم میشه خرج رفت و آمدم میشه در صورتیکه اگه بیان خونمون اون هزینه میره توی جیب خودم

ولی بخاطر وسایلم دوست ندارم کلاس تدی خونه خودم باشه

گاز کشی🤣🤣🤣

همیشه خود امروزتو با خود دیروزت مقایسه کن گلم ،و اینکه الان همه چیز یهو چند برابر شده ونقشه خیلی ها بهم خورده پس عاقلانه نیست آدم n میلیون بده سرویس چوب عوض کنه ،همونارو بده برات پلیش کنن،قطعا همسرتونم بدش نمیاد وسیله نو کنه اما با این اقتصاد نمیشه واقعا

اگر هر سال از یک عادت بد دست بکشیم، در درازمدت بدترین‌ها بین ما هم تبدیل به انسان خوبی می‌شوند

من1سال ونیمه ازدواج گردم.خیلی دلم میخاد خونه دار شیم ولی با این وضعیت نمیشه.هعی😔

تجملات هیچگاه جاذبه ای برایم نداشته...من چیزهای ساده را دوست دارم...کتاب ها را...تنهایی را...وبودن با کسی که تو را می فهمد
آخی ☹ چ غم داشت این نوشته

غروب جمعه اس دلم گرفته

کسایی که از ما خیلی زندگی ساده تری داشتن تا پارسال دیگه نونوار کردن.

تازه من از هگشون بیشتر ادعای باکلاسیم میشه😎

خیییلی سختمه

پس من که دارو ندارمو فروختم فقط برای درس خوندن چی ببین اگه میخوای به هدفهات برسی پس زندگیتوبادیگران مقایسه نکن اینجوری یه سر کوبی میشه برای همسرت هیچ کس تودنیا نیست که چیزی دلش نخواد یا دوست نداشته باسه تنوعی ایجادکنه باورکن کسایی که مادرتون میاد میگه خونه خریدن فلان جا ببین چیکارمیکنن که یه شبه خونه خریدن درفلان جا به نظرم ادما یه دفعه به تکامل نمیرسن چه برسه به .....

همیشه خود امروزتو با خود دیروزت مقایسه کن گلم ،و اینکه الان همه چیز یهو چند برابر شده ونقشه خیلی ها ...

میدونم😔😔😔