2777
2789
عنوان

واقعا نمیشه چروک زیر چشم کاریش کرد؟

23948 بازدید | 32 پست

کرم دور چشما حتی پیشگیری هم نکردن چی بزنم بیشتر از این نشه؟😓

خدایااا کاش دو دقیقه رگ گردنو ول کنی بیایی جلوم بشینی ببینی چمه....

فقط طزریق چربی و بوتاکس خوبه پیشگیری هم میکنه

نوشته بود؛کسی راچنان دوست داری که برایش بجنگی ؟نوشتم :ازجنگ ها برگشتم،بازخم و موی سپید و یادگرفتم صبور باشم،و به تماشا قانع

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

می گن نوع خوابیدن تاثیرداره.طاقبازبهتره تایه وری.موقع خشک کردن صورت دقت کن فقط حوله روبذاروبردار.عینک دودی بزرگ بزن می ری بیرون.پماد ا د چشمی هم تاثیرداره.ولی درکل زیادنمیشه کاریش کرد

مادرشوهر من هميشه طاقباز ميخوابه،،، ٥٨ سالشه، صورتش يه چروك نداره،،، اهل كرم دور چشم زدنم نيست، و مطمئنم بخاطر مدل خوابيدنشه،،، هميشه هم روي تخت ميخوابه،،، چون يه دليل پيري و چروك صورت، بخاطر خوابيدن روي زمينه،، كه حداقل بايد ٣٠ سانتيمتر از سطح زمين بالاتر باشيم موقع خواب

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
مادرشوهر من هميشه طاقباز ميخوابه،،، ٥٨ سالشه، صورتش يه چروك نداره،،، اهل كرم دور چشم زدنم نيست، و مط ...

خوش به حالش من اصلا طاق باز خوابم نمیبره

خدایااا کاش دو دقیقه رگ گردنو ول کنی بیایی جلوم بشینی ببینی چمه....
خوش به حالش من اصلا طاق باز خوابم نمیبره

منم نميتونم

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.