2777
2789

سلام بچه ها

بیاین تا اخر ماه باهم باشیم ببینیم کدوممون مامان میشیم

و واسه همدیگه دعا کنیم

فقط يه صلوات واسه سلامتي جنينم،،بمون برام جگر گوشه ي مامان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من سه هفته دیگه عروسیمه ولی چون ازدواج دوممه و دو ساله با شوهرم همه نوع تفریحی کردیم دوس دارم زود باردار بشم

یبارم سقط داشتم و همش استرس اینو دارم دیگه مادر نشم شاید علت دیگه اینکه بچه دوس دارم زودی بیاد ترسیدن از مادر نشدنمه

برای آرامش دلم ممنون میشم یه صلوات بفرستید❤🙏
من این ماه لتروزول خوردم 

با لتروزول خیلیا نتیجه گرفتن عزیزم

ایشاالله شماهم این ماه نتیجه میگیری

چندوقته تو اقدامی؟

من سه هفته دیگه عروسیمه ولی چون ازدواج دوممه و دو ساله با شوهرم همه نوع تفریحی کردیم دوس دارم زود با ...

معمولا میگن خانومایی که یه سقط داشتن شانس بارداری بعدیشون بیشتره

نگرانی رو از خودت دور کن

ازدواجت رو بهت تبریک میگم عزیزم

ایشاالله که خوشبخت ترین بشی

معمولا میگن خانومایی که یه سقط داشتن شانس بارداری بعدیشون بیشتره نگرانی رو از خودت دور کن ازدواجت ...

واقعا؟ چرا شانس بیشتری دارن؟

با لتروزول خیلیا نتیجه گرفتن عزیزم ایشاالله شماهم این ماه نتیجه میگیری چندوقته تو اقدامی؟

من دوماه خوردم نتیجه نگرفتم البته امپول نزدم. میخوام 13پری برم سونو ببینم بدون دارو فولی دارم اصلا ی ن

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد
واقعا؟ چرا شانس بیشتری دارن؟

وقتی منم سقط کردم

خیلی ناراح بودم

دکترم بهم گفت خانومایی که یه بچه سقط میکنن میتونن باز باردار شن

چون رحم یکبار تجربه میکنه بارداری رو

وقتی منم سقط کردم خیلی ناراح بودم دکترم بهم گفت خانومایی که یه بچه سقط میکنن میتونن باز باردار شن ...

رحم شل نمیشه یعنی؟

من دوماه خوردم نتیجه نگرفتم البته امپول نزدم. میخوام 13پری برم سونو ببینم بدون دارو فولی دارم اصلا ی ...

من بدون دارو ماه پیش یه فولی 19 و 20 داشتم باردار نشدم

این ماه کلومیفن خوردم،15تا

ولی روز 10 رفتم سونو گفت فولی خوب نمیبینم

حالا باز فردا باید برم سونو که روز 17پریم

مشکلت چیه؟تنبلی داری؟

من بدون دارو ماه پیش یه فولی 19 و 20 داشتم باردار نشدم این ماه کلومیفن خوردم،15تا ولی روز 10 رفتم ...

تنبلی خفیف. پری منظم. اتفاقا از ماهی ک متفورمین و لتروزول خوردم عقب میندازم. خب وقتی فولی خوب داری کلومفین چرا

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد

سلام بچه ها من ماه پیش اولین اقدامم بود که حامله نشدم همیشه پریودام منظم 30 روزه بود اون ماه بخاطر اقدام نظمم بهم ریخت شد 38 روزه😕بعدشم تخمک گذاریم فک کنم 11 ابان بود که اقدام داشتم ماه پیش 18 پری شدم این ماه نمیدونم کی موعدم باشه اخه نطمم بهم ریخته القصه برای منم خیلی دعا کنید اخه من 8 ساله ازدواج کردم خودم بچه نمیخواستم الان دیگه احساس میکنم سنم زیاد شده خدا کنه زودتر مامان شم و خدا یه بچه سالم و ثالح بهم بده🌸🌸🌸🌸همچنین به همه منتظرا و دوستای گل نی نی سایتی🌸🌸🌸🌸