با لتروزول خیلیا نتیجه گرفتن عزیزم ایشاالله شماهم این ماه نتیجه میگیری چندوقته تو اقدامی؟
من دوماه خوردم نتیجه نگرفتم البته امپول نزدم. میخوام 13پری برم سونو ببینم بدون دارو فولی دارم اصلا ی ن
ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد
من بدون دارو ماه پیش یه فولی 19 و 20 داشتم باردار نشدم این ماه کلومیفن خوردم،15تا ولی روز 10 رفتم ...
تنبلی خفیف. پری منظم. اتفاقا از ماهی ک متفورمین و لتروزول خوردم عقب میندازم. خب وقتی فولی خوب داری کلومفین چرا
ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد
سلام بچه ها من ماه پیش اولین اقدامم بود که حامله نشدم همیشه پریودام منظم 30 روزه بود اون ماه بخاطر اقدام نظمم بهم ریخت شد 38 روزه😕بعدشم تخمک گذاریم فک کنم 11 ابان بود که اقدام داشتم ماه پیش 18 پری شدم این ماه نمیدونم کی موعدم باشه اخه نطمم بهم ریخته القصه برای منم خیلی دعا کنید اخه من 8 ساله ازدواج کردم خودم بچه نمیخواستم الان دیگه احساس میکنم سنم زیاد شده خدا کنه زودتر مامان شم و خدا یه بچه سالم و ثالح بهم بده🌸🌸🌸🌸همچنین به همه منتظرا و دوستای گل نی نی سایتی🌸🌸🌸🌸