رها۹۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/21 تعداد پست: 45 عنوان انتی بیوتیک برای عفونت لگنی توروخداااکمک 46265 بازدید | 5 پست سلام من ی مشکلی دارم که داره برام غیرقابل تحمل میشه خواهش میکنم هرکی میتونه کمکم کنه ازاول میگم من چن سال قبل برای ازبین بردن جوشام انتی بیوتیک خوردم ودچهارخارش شدم وسه سال بدون درمان موندوخجالت کشیدم بگم الان هجده سالمه تقریبا چند ماهه لگن سمت چپم به همراه قسمت تهتانی کمرم به شدت دردمیکنه تب وتکرارادارارم دارم نود درصد علائم عفونت لگن دارم ومطمئنم عفونت لگنه ب مامانمم میگم دکترزنان ببره میگه پوکی استخوان داری براچی ببرمت دکترزنان معاینت نمیکنه دکترای عمومیم نمیفهمن که توروخدادارم عذاب میکشم اگه میشه اسم اون انتی بیوتیکایی که براعفونت لگنتون بهتون دادن به همراه ساعت خوردنشون بگین خودم تهیه کنم بخدا درد امونموبریده واقعاممنونم 1397/08/18 | 08:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mehraban22 عضویت: 1396/08/07 تعداد پست: 9473 وا خودت پاشو برو دکتربه مامانت کار نداشته باش یه زن همیشه باید امید داشته باشه
rodabeh عضویت: 1396/10/07 تعداد پست: 8306 بیمارستان دولتی برو بخش اورژانس بگو حالت بده ازشون بخواه بدون نوبت بفرستن پیش دکتر زنان منم همین مشکلو دارم و با دارو خوب نشدم .منم رفته بودم زنان ولی الان می خوام برم دکتر داخلی از سخنان پیامبر : هر جا که بدکاران حکمروا باشند و نابخردان را گرامی بدارند، باید منتظر بلایی بود .
آیتک۶۷ عضویت: 1397/01/24 تعداد پست: 269 هیجده سالته عزیزم خودت بلند شو برو دکتر خیلی خطرناکه کار دستت میده
رها۹۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/21 تعداد پست: 45 اخه نه ک مجردم هستم معاینه نمیکنن که برمم هرچیم میگم علائم عفونت لگنیو دارم میگن دختراعفونت لگن نمیگیرن بابا چرانمیگیرن اخه من خودم توچن تا سایت خودم امکانش تودختراهست
مرسا_1 عضویت: 1392/05/07 تعداد پست: 9597 اخه نه ک مجردم هستم معاینه نمیکنن که برمم هرچیم میگم علائم عفونت لگنیو دارم میگن دختراعفونت لگن نمیگ ... عزیزم چند سالته برو دکتر زنان اونا مشکل دختر خانما را می دونن اصلا هم نگران نباش اگر عفونت پیگیری نکنی میزنه به کلیه ات مستانه همه اونا در گیر میشن