2777
2789

سلام من ی مشکلی دارم که داره برام غیرقابل تحمل میشه خواهش میکنم هرکی میتونه کمکم کنه ازاول میگم من چن سال قبل برای ازبین بردن جوشام انتی بیوتیک خوردم ودچهارخارش شدم وسه سال بدون درمان موندوخجالت کشیدم بگم الان هجده سالمه تقریبا چند ماهه لگن سمت چپم به همراه قسمت تهتانی  کمرم به شدت دردمیکنه تب وتکرارادارارم دارم نود درصد علائم عفونت لگن دارم ومطمئنم عفونت لگنه ب مامانمم میگم دکترزنان ببره میگه پوکی استخوان داری براچی ببرمت دکترزنان معاینت نمیکنه  دکترای عمومیم نمیفهمن  که توروخدادارم عذاب میکشم اگه میشه اسم اون انتی بیوتیکایی که براعفونت لگنتون بهتون دادن به همراه ساعت خوردنشون بگین خودم تهیه کنم بخدا درد امونموبریده واقعاممنونم

بیمارستان دولتی برو بخش اورژانس بگو حالت بده ازشون بخواه بدون نوبت بفرستن پیش دکتر زنان 

منم همین مشکلو دارم و با دارو خوب نشدم .منم رفته بودم زنان ولی الان می خوام برم دکتر داخلی 

از سخنان پیامبر :  هر جا که بدکاران حکمروا باشند و نابخردان را گرامی بدارند، باید منتظر بلایی بود . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه نه ک مجردم هستم معاینه نمیکنن که برمم هرچیم میگم علائم عفونت لگنیو دارم میگن دختراعفونت لگن نمیگیرن بابا چرانمیگیرن اخه من خودم توچن تا سایت خودم امکانش تودختراهست 

اخه نه ک مجردم هستم معاینه نمیکنن که برمم هرچیم میگم علائم عفونت لگنیو دارم میگن دختراعفونت لگن نمیگ ...

عزیزم چند سالته برو دکتر زنان  اونا مشکل دختر خانما را می دونن اصلا هم نگران نباش اگر عفونت پیگیری نکنی میزنه به کلیه ات مستانه همه اونا در گیر میشن