2777
2789
عنوان

فرزند دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 42 پست
مهد کودک که برای بچه همدم در اینده نمیشه. 

گلم بچه خوب و مستقل بار بیاد همدم لازم نداره ،اون برای زمان قدیم بود که همه چیز سخت بود تکنولوژی نبود آدمها نیاز داشتن خواهری برادری کنارشون باشه،فقط باید سعی کنه آدم که بچه اش رو رو اصول مناسب با سنش بار بیاره که خودش از پس خودش بر بیاد در آینده

اگر هر سال از یک عادت بد دست بکشیم، در درازمدت بدترین‌ها بین ما هم تبدیل به انسان خوبی می‌شوند
والا من که دوس ندارم کل جوونیم با حاملگی و بچه داری بره.یکی دارم واسم کافیه هنر کنم به اون برسم اصل ...

به نطرم اگر اینجوری فکر میکردی اصلا نمیاوردی بهتر بود.

در قبال اون بچه مسئولی. همه چیز پول و امکانات نیست که. بچه نیاز به همبازی و همدم داره. تک فرزندی بزرگترین اسیب را به بچه میزنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه مهدو اصلا قبول ندارم خودم یه مدت مربی مهد بودم فقط درمواقع اضطراری خوبه نه همیشه

خوب هرکار صلاحتونه انجام بدین

اگر هر سال از یک عادت بد دست بکشیم، در درازمدت بدترین‌ها بین ما هم تبدیل به انسان خوبی می‌شوند
گلم بچه خوب و مستقل بار بیاد همدم لازم نداره ،اون برای زمان قدیم بود که همه چیز سخت بود تکنولوژی نبو ...

دیگه من بالاتر از دکتر هلاکویی تو زمینه تربیت نمیشناسم. ایشون میگه تک فرزندی اسیب به خود بچه و جامعه است. 

[QUOTE=73972047]دیگه من بالاتر از دکتر هلاکویی تو زمینه تربیت نمیشناسم. ایشون میگه تک فرزندی اسیب به خود بچه و جامعه ...[/QUOTE

ايشان نياز به آپديت اطلاعات دارند.

الان با ٣٠ سال پيش متفاوت است. تو دنياي امروز ارتباطات كاملا متحول شده..

خواهر و برادر همين الان هم سرشان تو اي پد و گوشي است..

گذشت دوره بازي هاي كودكي ما كه جمعي بود..

Just a Man
به نطرم اگر اینجوری فکر میکردی اصلا نمیاوردی بهتر بود. در قبال اون بچه مسئولی. همه چیز پول و امکانا ...

دقیقا چون احساس مسئولیت دارم به دومی فکر نمیکنم.چه نظریه جالبی هم دارید 

اتفافا ۹۹ درصد زندگی امکانات و مادیات هست.یه نگاه به جهان سوم و کشورهای پیشرفته بکنیم بد نیست 

کیفیت مهمه نه کمیت

این همه بحران داریم بی پولی بی کاری بی آبی نابودی طبیعت .... بیایم آدم اضافه کنیم که چی فقط به خاطر هم بازی داشتن بچه  

[QUOTE=73972047]دیگه من بالاتر از دکتر هلاکویی تو زمینه تربیت نمیشناسم. ایشون میگه تک فرزندی اسیب به ...

دکتر هلاکویی برای الانه نه ۳۰ سال پیش. توی امریکا هم زندگی میکنه. امارها نشان داده اعتیاد  به مواد و روابط جنسی از سن پایین در بچه های تک فرزندی خیلی بیشتر بوده . تو کل دنیا این امار را دراوردن

گلم به نظر من دومی رو هم بیار

اگه آدم بخوادبه راحتی خودش فکر کنه همون بهتر که اصلاً یک بچه رو، هم نیاره، وقتی یک بچه آوردی دیگه بعدی ها رو که بیاری سختیشون رو با هم تحمل میکنی و زود میگذره و بزرگ میشن و....

من خودم سه تا دارم و 28 سالمه، دو تا از بچه هام مدرسه میرن و خودم هم دانشجوام، ولی با سختی هاش کنار اومدم و الان راحتم و... 

برای بزرگ کردن بچه هام، کمکی هم نداشتم و به تنهایی و راحتی بزرگشون کردم و به حرف و نظر دیگران هم، در مورد زندگیم اهمیت ندادم 

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

دقیقا چون احساس مسئولیت دارم به دومی فکر نمیکنم.چه نظریه جالبی هم دارید  اتفافا ۹۹ درصد زندگی ...

دقیقا یه نگاه به کشورهای پیشرفته نشان میده که انها مخالف تک فرزندی هستند. یا بچه ندارند یا چندتا دارند.

امیدوارم تو تربیت بچه ات موفق باشی. در مورد روش های تربیتی بیشتر مطالعه کن 

دقیقا چون احساس مسئولیت دارم به دومی فکر نمیکنم.چه نظریه جالبی هم دارید  اتفافا ۹۹ درصد زندگی ...

اتفاقا کشورهای پیشرفته مخالف تک فرزندین 

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

گلم به نظر من دومی رو هم بیار  اگه آدم بخوادبه راحتی خودش فکر کنه همون بهتر که اصلاً یک بچه رو ...

مرسی عزیزم بابت راهنماییه کاملت🌹🌹🌹🌹🌹

وسیع باش و تنها و سر به زیر و سخت...

بنظرتون الان اونایی که تک فرزندن خیلی خوب تربیت میشن؟

والاقدیم ۱۰تا ۱۲تابودن مودب وباوقارومومن بودن

الانیاچی ؟تکن دیگ کوتربیت؟لوس وننر وبی ادب

والامن تودور واطراف خانم تحصیلکرده وهمسرشون وکیل یه بچه ی بی ادب ولوس تربیت کردن خیلی هم محکم میگن تک فرزندی

اخه الان یکی بگه تک فرزنده بچت کوتربیتش

ایناهمه بهانه تکنولوژی وکیفیت

کسی که خودش تربیت داشته باشه ووقت خیلی خوب میتونه ۱۰تاروهم تربیت کنه حالامانمیگیم ۱۰تا

۲تا

۳تا

تک فرزندی بحرانه وبیماری روانی هم درخانواده هم دراجتماع

بازبه شرایط روحی زن ومردهم برمیگرده

🍃🌺اللّهم صَلِّ علی مُحَمَّد و آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم🌺🍃