2777
2789
عنوان

فرزند دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 42 پست

ببین گلم شما باید تو خودت تغیبر ایجاد کنی که حرفهای خانواده شوهرت روت اثر نداشته باشه،چون شیری که با استرس میدی اون استرس رو خلق بچه اتم اثر میزاره،اگر مشکل اقتصادی و مشکلات دیگه نداشته باشی ،و همسرت تنها اخلاق بدش دهن بینیش باشه

اگر هر سال از یک عادت بد دست بکشیم، در درازمدت بدترین‌ها بین ما هم تبدیل به انسان خوبی می‌شوند
شوهرت ک خوبه اوضاع مالی  و روحی ام اگه اکیه پسرتونم ک‌۴سالشه الان موقعشه😊

شوهرم خیلی ایراد ها داره که شاید غیرقایل تحمله ولی عاشق بچس و تواین زمینه واقعا کمک میکنه

وضع مالیمون خیلی خوب نیست متوسطه تقریبا قسط زیاد داریم که تا چندماه دیگه سبکتر میشه

وسیع باش و تنها و سر به زیر و سخت...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تک فرزندی خیلی خیلی بده.  به نظرم بچه دوم را باید به خاطر بچه اول هم که شده بیاری. وقتی مادر ...

خودمم بخاطر عذاب وجدان اینده الان بفکرش افتادم چون پسرم واقعا تنهاس

باباش چندروز نیست باخانواده شوهرم قطع رابطم یدونه داداشمم راه دوره منم و پدرمادرم

خودمم بخاطر عذاب وجدان اینده الان بفکرش افتادم چون پسرم واقعا تنهاس باباش چندروز نیست باخانواده شوه ...

اگر نگران اینی بزارش مهد در روز دو ساعت با بچه ها بازی کنه

اگر هر سال از یک عادت بد دست بکشیم، در درازمدت بدترین‌ها بین ما هم تبدیل به انسان خوبی می‌شوند
اگه روحیشو‌ داری و وضع مالی رو ب راهه بیار ، اصلا بچه دار شدنو‌ بخاطر دیگران عقب جلو ننداز( ی نظره‌ف ...

وضع مالیمون خیلی متوسطه خونه داریم ازخودمون کوچیک ماشینم داریم و کلی قسط که تاچندماه دیگه سبکتر میشه روحیه امم اگه رومخم نرن بد نیست فکرکنم شاید بتونم بربیام ازپسش

خودمم بخاطر عذاب وجدان اینده الان بفکرش افتادم چون پسرم واقعا تنهاس باباش چندروز نیست باخانواده شوه ...

منم تقریبا شرایطم اینجوریه. با خانواده شوهرم. ارتباط ندارم. بچه های خواهر و برادرم هم اختلاف سنیشون با دختر من زیاد میشه. به خاطر خودش که تنها نباشه تصمیم دارم دوتا پشت هم بیارم. با اختلاف ۳ سال نهایت

من شوهرم خوبه خانوادشم خوبن دخترمم تو ۴ساله بااصرار دخترم که ابجی میخام باردارشدم شوهرمم خیلی کمک حا ...

اخه زنداداش خودم همین موقع اقدام کرد و خیلی پشیمونه

میگه شب تا صبح بیخوابی میکشم صبح مجبوره بیدار شه اون یکیو راهی مدرسه کنه

و به درس و مشقش برسه حسابی کلافه اس

خودت میدونی واسه اولی همه چی روبه راهه ؟به تربیتش به آموزشش میرسی کامل؟ واسه آیندش فکر کردی؟ که حا ...

اوضاع مالیمون خیلی خوب نیست بدم نیست

واسه اینده پسرم تاجایی که میشه برنامه چیدم ولی میترسم بزرگ شه و پشیمون شم ازنیاوردن بچه دوم و دیگه ام نشه

ببین گلم شما باید تو خودت تغیبر ایجاد کنی که حرفهای خانواده شوهرت روت اثر نداشته باشه،چون شیری که با ...

ببین هرادمی ایرادهایی داره اما شوهرم خداییش تواین زمینه بچه داری چون عاشق بچس خیلی کمک میکنه شبای بیخوابیم من فقط شیر میدادم اون همش یاروپاش بود یا بغلش و میخوابوند

بااین وجود از۲ سالگی پسرم میگه بیاریم یکی دیگه من مخالف بودم تاالان

اگر نگران اینی بزارش مهد در روز دو ساعت با بچه ها بازی کنه

اخه مهدو اصلا قبول ندارم خودم یه مدت مربی مهد بودم فقط درمواقع اضطراری خوبه نه همیشه