2777
2789
عنوان

فرزند دوم

408 بازدید | 42 پست

سلام دوستان شب خوش

من یه پسره دارم توچهارساله

همسرم کارش شیفته چندروز درهفته نیست

ولی روزایی که هست خیلی کمک میده خداییش هم خونه داری هم بچه داری

ولی خانواده شوهرم فوق العاده بدن خیییلی بد

ازاینان که همش بدگویی کنن تا زندگی بهم بزنن و دروغ ببافن ازمن به شوهرم و بالعکس

شوهرمم بزرگترین ایرادش تواین زمینس که حرفاشونو باور نمیکنه ولی بی تاثیرم نیست روش بدخلق میشه

سرپسرم دوران شیردهی و بارداریم با حرص بود الان بزرگ شد رابطمون بهتره باهم

دودل هستم واسه بچه دوم

پسرم بهانه میگیره میگه ابجی یا داداش میخوام وقتی بچه های مردمو میبینه

ولی من میترسم خاطرات تلخم تکرار شه خیلی دودل هستم توروخدا کمکم کنین

و نظرتون راجبه تک فرزندی چیه؟

وسیع باش و تنها و سر به زیر و سخت...

من میگم‌بچه بیار. در قبال بجه اولت مسئولی بهش خانواده بده. همبازی هم صحبت. رفیق آینده بشه براش. اهتباف سنی زیاد دیگه به درد هم نمیخورن. همه مشکلاتو فراموش کن بچه بیار سختیش یه سال دو ساله. ولی یه عمر برای هم میمونن بجه ها. من خودم دختر دارم ۲ ساله. دلم میخواد یه مطر هم بیارم. البته نمیدونم جه جوری.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تک فرزندی خیلی خیلی بده. 

به نظرم بچه دوم را باید به خاطر بچه اول هم که شده بیاری.

وقتی مادر میشیم باید به فکر اون بچه ایی باشیم که ناخواسته به این دنیا امده و از خودمون بگذریم. 

حتما به نظرم زودتر اقدام کن که فاصله شون زیاد نشه. 

پسرت بره مدرسه با یه نی نی سختت میشه 

اگه روحیشو‌ داری و وضع مالی رو ب راهه بیار ، اصلا بچه دار شدنو‌ بخاطر دیگران عقب جلو ننداز( ی نظره‌فقط) بعدا میگی وای من بخاطر اطرافیان چقد تو زندگیم تغییرات دادم یا ندادم یا ی سری تصمیمات و‌انجام دادم یا عکس

خدا جونم شکرت❤️خیلی دوست دارم❤️

چند سالته؟ 

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

من شوهرم خوبه خانوادشم خوبن دخترمم تو ۴ساله بااصرار دخترم که ابجی میخام باردارشدم شوهرمم خیلی کمک حاله ولی پشیمونم ویار شدید دارم و واقعا مثه قبل نمیتونم به دخترم برسم بچه اولت بشه ۸ سالش بعد بنظرم

خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت😊

خودت میدونی

واسه اولی همه چی روبه راهه ؟به تربیتش به آموزشش میرسی کامل؟

واسه آیندش فکر کردی؟ که حالا میخوای یکی دیگه بیاری.مگه به حرف بچه ۴ ساله میشه یه آدم دیگه رو بدون برنامه وارد این دنیا کرد

من شوهرم خوبه خانوادشم خوبن دخترمم تو ۴ساله بااصرار دخترم که ابجی میخام باردارشدم شوهرمم خیلی کمک حا ...

اخه دیگه اصلااااا  به درد هم نمیخورن که یعنی اصلا  انگار هردو تک  فرزندن

۸ سال خیلیییه 

من الان میگم برای دومی اختلاف بشه ۶ سال خیلیه بیارم یا نیارم 

خدایا کمکم کن
من شوهرم خوبه خانوادشم خوبن دخترمم تو ۴ساله بااصرار دخترم که ابجی میخام باردارشدم شوهرمم خیلی کمک حا ...

وااای نه 

تمام روانشناس ها معتقد هستن اختلاف سنی نهایت ۴ سال . ۸ سالش بشه که دیگه به درد هم نمیخورن. 

ویار هم خب طبیعیه. مادر شدن یعنی از خود گذشتگی دیگه