2777
2789
عنوان

مامانا بیاید😟

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 53 پست
منم پسرمو بیشتر وقتا میذاشتم جای خواهرم که ط بالاست وقتی هم میومد حوصلشو نداشتم الان تازه یکم حوصل ...

گاهی می گم ای کاش بچه نداشتم اما اینهایی که حسرت به دل اند رو می بینم پشیمان می شم فقط دعا می کنم زودتر بزرگ شه نبودش یه درده بودنش هم یه درد دیگه

هیچی دیگه هنوز که نزدیک سه سالشه انگار تو خونه بمب ترکیده . خیلی روزا نمیرسم غذای درست و حسابی بپزم ...

چرا اخه ؟؟؟3سالشه دیگه باید یکم کنترلش کنی نذار اینجوری بار بیاد که همه جا رو بهم بزنه شلوغ کنه بهش مرتب بودن رو یاد بده حداقل وسایل و اسباب بازی هاش رو تشویق کن بعد بازی خودش جمع کنه 

خدایا شکرت که هوامونو داری   خدایا همه امیدمون به خودته فقط خودت   نفسای من گل پسرام  خدایا خودت مواظبشون باش  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب همه بچه ها اینطورین شما هم صبوری کن چطور دلت میاد از خودت جداش میکنی میتونی وقتی کار داری بذاری پ ...

نمیدونم چرا عصبی میشم...حس میکنم از پسش بر نمیام

عزیزم من سه تاشونو دارم پشت سر هم ولی یه کاری کن با بچه در حال تمیز کردن خونه بازی کن بچه من دنبال جارو برقی راه میوفته وقتی جارو میکنم منم باش بازی میکنم و جارو میکشم برای ظرف شستن ام کلا کابینت قابلمه ها رو میذارم در اختیارش همه رو میریزه بیرون و میکوبه به هم  تازه من وسط اینا خیاطی ام میکنم

😶عذاب وجدان گرفتم.آخه شوهرمم هعی غر میزنه.میگه من بچه نمیخواستم اعصاب ندارم😭

خوب حالا اون بچه چه گناهی کرده شما اول باید آمادگیشو پیدا میکردی بعد بچه دار میشدید.حالا که شده قدرشو بدونید و باهاش مدارا کنید 

خدایا ناامیدم نکردی هیچ وقت الانم مطمنم ناامیدم نمیکنی. خدایا نزار هیچ آرزویی آرزو بمونه.خدایا دل همه ی دوستامو شاد کن. هر بژی کورد❤
نمیدونم چرا عصبی میشم...حس میکنم از پسش بر نمیام

چون عادت نکردی به نگه داریش از اول خودت رو راحت کردی سپردی به مادرت 

خدایا شکرت که هوامونو داری   خدایا همه امیدمون به خودته فقط خودت   نفسای من گل پسرام  خدایا خودت مواظبشون باش  
گاهی می گم ای کاش بچه نداشتم اما اینهایی که حسرت به دل اند رو می بینم پشیمان می شم فقط دعا می کنم زو ...

من که بلانسبت جمع میگم چه گوووووووهی خوردم عروس شدم😊

من بچمو دوس دارم فقط بعضی وقتا یاد گندکاری های باباش میفتم حوصله بچه رو هم ندارم🤦‍♀️😞

چرا اخه ؟؟؟3سالشه دیگه باید یکم کنترلش کنی نذار اینجوری بار بیاد که همه جا رو بهم بزنه شلوغ کنه بهش ...

اونروز میگم اینا رو جمع کن میگه میدونی چیه مامان ؟ میگم نه . میگه اخه پام درد میکنه 😐😐

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

دختر منم هشت ماهشه.معلومه از اول دادی مامانت که الان برات سخته.من الان روزی هزار بار شکر میکنم که را ...

شایدم بخاطر همینه...

۱۰روز اول خونه مادر شوهرم بودم...فقط خودم نگهش میداشتم بعد ک اومدیم مامانم گفت داری میمیری و...

شوهرمم ک از خدا خواسته.شد یک شب در میون و....

اونروز میگم اینا رو جمع کن میگه میدونی چیه مامان ؟ میگم نه . میگه اخه پام درد میکنه 😐😐

آخی عزیزمممم  

پسر منم 2/5سالشه خیلی از اینجور حرف های بامزه میزنه 

خوب حالا اون بچه چه گناهی کرده شما اول باید آمادگیشو پیدا میکردی بعد بچه دار میشدید.حالا که شده قدرش ...

نمیدونم خودم عاشقشم.ماشالله خیلی ناز و فهمیده و باهوش...تا میارمش پایین ..بهش عادت کنم .ی کم شب گریه کنه داد و هوار