2777
2789
عنوان

مامانا بیاید😟

310 بازدید | 53 پست

من پسرم ۸ماهش

مامانایی ک کمک حال ندارن..چطور همش تنهایی پسرتون و نگه میدارید‌‌..

من اکثرا مامانم نگهش میداره ک ط بالاست.و عذاب وجدان گرفتم.دلم واسه پسرم میسوزه.اما تا میاد پیشم زود کلافه میشم.نمیزاره تکون بخورم.خونه رو جمع کنم.همشم ۴ دست و پا میره از در و دیوار میکشه بالا و کنترلش خیلی سخته.وقتی ۵ دقیقه نهایت بخوابه انگار کوه کندی😢اما میزارمش ط بالا هم عذاب وجدان میگیرم .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماکه کمک نداریم همیشه کلافه ایم

یه دقیقه دراز بکشم کل خونه اومده پایین چاره چیه... 

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم

خوب عزیزم بچه داری همیناش عشقه دیگه .چرا پیش خودت نگهش نمیداری.گناه داره.مادر میخواد

خدایا ناامیدم نکردی هیچ وقت الانم مطمنم ناامیدم نمیکنی. خدایا نزار هیچ آرزویی آرزو بمونه.خدایا دل همه ی دوستامو شاد کن. هر بژی کورد❤

هیچی دیگه هنوز که نزدیک سه سالشه انگار تو خونه بمب ترکیده . خیلی روزا نمیرسم غذای درست و حسابی بپزم . خونه دیر به دیر جارو میشه . اتاقا خیلی وقتا به هم ریخته س . مرتبم کنم نهایت یکساعت دوام میاره 😐😐 اصلا هم نمیخوابه که ادم به کارای عقب مونده ش برسه

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

خب همه بچه ها اینطورین شما هم صبوری کن چطور دلت میاد از خودت جداش میکنی میتونی وقتی کار داری بذاری پیش مادرت ولی وقتی کار نداری چرا خودت نگهش نمیداری 

خدایا شکرت که هوامونو داری   خدایا همه امیدمون به خودته فقط خودت   نفسای من گل پسرام  خدایا خودت مواظبشون باش  

دختر منم هشت ماهشه.معلومه از اول دادی مامانت که الان برات سخته.من الان روزی هزار بار شکر میکنم که راحتم.چون تا شیش ماه مکافات بود.با این که مال منم هیلی شیطونه.خاظر نیستم به احدی بدمش.تو هم یه مدت دیگه نده مامانت عادت میکنی بچه هشت ماهه راحته که.

تیکر تولد یک سالگی دختزمه.بازم ترکید😁کاربری سوممه
خوب عزیزم بچه داری همیناش عشقه دیگه .چرا پیش خودت نگهش نمیداری.گناه داره.مادر میخواد

😶عذاب وجدان گرفتم.آخه شوهرمم هعی غر میزنه.میگه من بچه نمیخواستم اعصاب ندارم😭