2777
2789
عنوان

جای جوش

734 بازدید | 29 پست

سلام اینجا کسی هست برای جوش و جاش دکتر رفته باشه؟ من یک هفته ای هست رفتم دکتر.. یک سری پماد دست ساز و قرص داده استفاده میکنم حالا پوست صورتم خیلی خشک شده و پوست پوست شده... ب نظر شما طبیعیه؟ 

باران کہ مےبارد تمام شهر پر از صداے من است ..من تنها نیستم تنها "منتظرم"

بيا اينجا و طبيعي درمانش كن

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2224921/تاپيك-جامع-مراقبت-از-پوست-و-مو-و-زيبايي?page=1

آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد  آره دقيقا با خودتم دوست عزيز  به خودت بگير دقيقا   بدون حسمون دو طرفه ست  منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم  نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام  خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم  پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

لایه برداره دیگه  فقط اینو بگم بخاطر پوسته ها مصرفشو قطع نکنی یه وقت  برای منم پماد ساخت ...

احساس میکنم پوست داره میسوزه ی جاهاییش ک زودتر پوست پوست شده بود الان لکای قرمز میبینم طبیعیه؟ 

احتمالا لایه برداره و طبیعیه!

اگه جوش نداری و فقط جای جوش داری برو میکرونیدلینگ

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان/ هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/ این هم نفسی، چه حس و حالی دارد/ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
احتمالا لایه برداره و طبیعیه! اگه جوش نداری و فقط جای جوش داری برو میکرونیدلینگ

دو سه تا جوش دارم بقیش جای جوشه.. میکرونیدلینگ چطوره؟ هزینش چقدره؟ الان ک 500 هزینه ی پمادهایی داده شده 

Minocylin hex اسپیرونولاکتون 25

برا من اکوتان داده ولی پماد نداده اسپیرونولاکتون قبلا استفاده کردم برا من فرق نکردشما چند وقته دارو مصرف میکنین؟

همه را صدا زدم جز خدا...هیچ کس جوابم را نداد جز خدا
احساس میکنم پوست داره میسوزه ی جاهاییش ک زودتر پوست پوست شده بود الان لکای قرمز میبینم طبیعیه؟ 

اره طبیعیه ولی اگه قرمزیش زیاده ماله اینه ک نور به صورتت خورده. ضدافتاب بزن درطول روز. 

ببین اولش پوسته های ریزه ک حتی کرم پودر و پنککم میزنی باز میزنه بیرون. اما یکماه از مصرفت ک میگذره پوستت کااااملا لایه برداری میشه. واسه من مثل یه ماسک لایه های پوستم تیکه تیکه جدا میشد. 

برا من اکوتان داده ولی پماد نداده اسپیرونولاکتون قبلا استفاده کردم برا من فرق نکردشما چند وقته دارو ...

حدودا 10 روز.. من خیلی جوش نمیزنم جای جوشایی  روی صورتم مونده برای سالهای قبله بعد از اولین اصلاحم صورتم پر جوش شد و جاش موند

دو سه تا جوش دارم بقیش جای جوشه.. میکرونیدلینگ چطوره؟ هزینش چقدره؟ الان ک 500 هزینه ی پمادهایی داده ...

میکرو ماهی یه بار باید بری! فک کنم توی بعضی از آرایشگاهای معتبر یا کلینیک ها انجام بدن! هزینه اش هم هر ماه که میرین مال همون جلسه رو  حساب میکنی ! حدود ۱۰۰ تا ۲۰۰ هر جلسه

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان/ هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/ این هم نفسی، چه حس و حالی دارد/ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
اره طبیعیه ولی اگه قرمزیش زیاده ماله اینه ک نور به صورتت خورده. ضدافتاب بزن درطول روز.  ببین ا ...

دقیقا همینطوره ک شما میگین... دیدم قرمز شده ترسیدم بدتر نشه .. بهم گفته ضد آفتاب وهر 2 ساعت بزن من تنبلی کردم پس ب خاطر اونه 

میکرو ماهی یه بار باید بری! فک کنم توی بعضی از آرایشگاهای معتبر یا کلینیک ها انجام بدن! هزینه اش هم ...

ممنون این دوره رو تموم کنم اگر اثر نکرد میرم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز