2821
2789
عنوان

جای جوش

| مشاهده متن کامل بحث + 736 بازدید | 29 پست
ممنون این دوره رو تموم کنم اگر اثر نکرد میرم 

ولی عالیه ها! یکی از دوستام بود تو نوجوونی جوش های وحشتناک میزد! بعدشم آبله مرغون گرفت! فک کن دیگه صورتش چی شده بود! رفته میکرونیدلینگ الان صورتش صاف و سفید یک دست شده!

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان/ هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/ این هم نفسی، چه حس و حالی دارد/ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
دقیقا همینطوره ک شما میگین... دیدم قرمز شده ترسیدم بدتر نشه .. بهم گفته ضد آفتاب وهر 2 ساعت بزن من ت ...

اره عزیزم واسه همونه 

چیزی هم نمیشه نگران نباش اما از این به بعد رعایت کن ک جواب بگیری. دوسه ماه تحمل کنی درمان میشه پوستت.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی عالیه ها! یکی از دوستام بود تو نوجوونی جوش های وحشتناک میزد! بعدشم آبله مرغون گرفت! فک کن دیگه ص ...

چقدر خوب 

باران کہ مےبارد تمام شهر پر از صداے من است ..من تنها نیستم تنها "منتظرم"
اره عزیزم واسه همونه  چیزی هم نمیشه نگران نباش اما از این به بعد رعایت کن ک جواب بگیری. دوسه م ...

خیلی ممنون  لکای قرمز و دیدم  میخواستم بیخیال بشم... الان پوستتون کاملا صاف شده؟ 

باران کہ مےبارد تمام شهر پر از صداے من است ..من تنها نیستم تنها "منتظرم"
ببخشید جای جوشاتون دذ چه حد بود؟الان راضی هستید؟چی مصرف کردید ؟

بله. پمادی که دکتر برام ساخت.

قبل درمان جای جوش ,اول باید جوشاتونو درمان کنید. 

من 100 تا قرص تتراسایکلین مصرف کردم بعد درمانو شروع کردم. 

بله. پمادی که دکتر برام ساخت. قبل درمان جای جوش ,اول باید جوشاتونو درمان کنید.  من 100 تا قرص ...

من روی صورتم چنتا جای فرورفتگی کوچیک داره افسرده شدم بخاطرش نمیدونم چیکار کنم جای جوشای شما در چه حد بود ؟ امیدی هست خوب بشه؟

من روی صورتم چنتا جای فرورفتگی کوچیک داره افسرده شدم بخاطرش نمیدونم چیکار کنم جای جوشای شما در چه حد ...

آره اگه عمیق نباشه حتما جواب میده 

برای منم عمیق نبود چند تا نقطه افتاده بود رو پوستم 

اگه جواب نداد هم میتونی لیزر کنی درست میشه 

من برای برطرف کردن جای جوش روی صورتم از مرکز لیزر دکتر محمدرضا حاجیان کمک گرفتم . با لیزر جای جوش روی صورتمو از بین بردم نتیجه اش هم تا الان موندگار بوده و ازش راضی هستم . 

مرکز لیزر دکتر حاجیان برای اصفهانی ها سر پل هوایی خیابان میر هستش

سلام خانوما

من کرم ضدلک گیاهی دارم خیلی خیلی قویه

کک و مک لک بارداری جوش و جای جوش آفتاب سوختگی تیرگی دور چشم رو از بین میبره

از الان تا عید پوسستتون رو صاف و بی عیب کنید

قیمتش ۱۰۰ تومن

اینم شمارم ۰۹۱۹۸۸۰۰۶۹۸

سلام خانوما من یه کرم گیاهی دارم

با مصرف این کرم گ در عرض 2ماه تمام لک های صورت
، جای جوش ها👌
، کک و مک👌
و لک های بارداری از بین میرود 👌

همچنین چروک های سطحی پوست هم از بین می رود.
👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌
مناسب برای درمان آفتاب سوختگی و تیرگی پوست رو درمان می کند.👌

نرم کننده پوست های خشک هم هست👌

تیرگی دور چشم را از بین میبرد.👌

ضمنا پوست رو تا چند درجه روشن تر میکنه👌واقعا تاثیرگذاره

قیمت ۱۰۰

شماره تماس ۰۹۱۹۸۸۰۰۶۹۸

برای مطالعه مقاله ترجمه شده معتبر درباره شیوه های از بین بردن جای جوش به این مقاله  مراجعه کنید

همینطور در این سایت  میتونید با جدید ترین مقالات در حوزخ مراقبت پوست و مو ترجمه شده از منابع معتبر خارجی آشنا بشید

و محصولات برند بیوآکوا رو با قیمت مناسب تهیه کنید.

نظرتون رو درباره مقالات و محصولات در سایتمون با ما به اشتراک بگذارید.

https://rangdoneh.com/