من اول ماه ششم هستم و هنوز هیچ وسیله ای برا نی نی نگرفتم . میشه ادرس مرکز خرید ها و سیسمونی فروشی هایی رو ک میشناسید بهم بگید و اینکه هر کدومشون از نظر قیمت تو چه سطحی هستن . و اینکه کجاها جنس ایرانی داره ؟
سلام عزیزم خیابون امام فروشگاه بهار قیمتاش خیلی مناسبن من بچه ندارم ولی تمام خرید سیسمونی بچه های خواهرمو خودم ازاونجا انجام دادم جنسا وقیمتاش خوبن همچی هم داره
اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو جمادی الاول خاص جذاب 😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
بازارنادری خیابون سلمان فارسی فک کنم نرسیده ب پاساژ کارون بود ی مغازه بزرگ خیلی قیمتاش مناسب بودبنظر ...
تختو چند گرفتی
اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو جمادی الاول خاص جذاب 😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞